Albert Heijn en Recruit Robin winnen Recruitment Tech Awards 2019

Voor de Recruitment Tech Awards 2020 dingen liefst achttien partijen mee. Er zijn acht cases en tien tools die zich hebben aangemeld voor de felbegeerde Awards. Benieuwd? Lees dan hieronder meer over alle aanmeldingen.

Woensdagmiddag live bekendmaking Voorselectie

De vakjury buigt zich de komende dagen over de inzendingen. Woensdagmiddag wordt via het officiële LinkedIN-kanaal van Recruitment Tech bekendgemaakt welke tools en cases in de Voorselectie zitten van de Recruitment Tech Awards. Niet missen? Volg dan onze pagina en krijg een seintje zodra we live zijn!

De vakjury 2020

De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2020 bestaat uit: Marnix de Groot (Innovatie Manager HR Tech & Talent Alliander), Patrice Boonstoppel (Teamlead Recruitment Aon & Recruitment Project Professional Compagnon), Patrick Boonstra (o.a. Recruitment innovation consultant T-Mobile), Heleen Stoevelaar (voormalig dagvoorzitter Recruitment Tech Event & eigenaar The Referral Company) en Martijn Ulehake (Product Owner HR Albert Heijn). Bekijk de uitgebreide profielen van de vakjury.

10 tools

Deze tien tools hebben zich aangemeld voor de Recruitment Tech Awards 2020:

 • DPG Recruitment
  Van ‘post & pray’ naar ‘predict & control’. De Performance Booster biedt de recruiter een eenvoudige oplossing voor Programmatic Advertising.
 • Joboti
  De WhatsApp Business Solution inzetten als wervingskanaal om in gesprek te gaan met sollicitanten door middel van een slimme recruitment chatbot.
 • Intelligence Group
  Een simpele en effectieve tool waarmee recruiters in slechts twee klikken overzicht hebben van de best geschreven vacatureteksten binnen een functiegebied.
 • Eonics / NIXZ
  Met Kandido zoeken recruiters gericht en automatisch naar kandidaten op alle belangrijke platformen, en zijn ze als eerste in contact met geïnteresseerden.
 • Recruit Robin
  Met Reach out bereiken recruiters kandidaten via zes kanalen, halveren ze hun tijdsinvestering en komen ze 3x vaker in gesprek met geschikte kandidaten.
 • The Selection Lab
  Het toegankelijke selectie-assessment voor kleine en middelgrote organisaties die over tijd alsmaar slimmer en slimmer wordt.
 • Minggo
  Een digitale assistant voor elke recruiter die administratieve taken overneemt en de digitale ervaring verhoogt.
 • 8vance
  Matching as a Service laat kandidaten en vacatures autonoom matchen. Recruiters versnellen hiermee het selectieproces en verhogen de kwaliteit.
 • Textmetrics
  De Recruitment module analyseert en optimaliseert vacatureteksten voor de te werven doelgroep, door het gebruik van unieke algoritmes en taaltechnologie.
 • Bullhorn
  Herefish is een automation tool voor recruitmentbureaus om hun workflows, processen en communicatie binnen de gehele recruitmentcyclus te automatiseren.

8 cases

Deze acht cases hebben zich aangemeld voor de Recruitment Tech Awards 2020:

 • Eneco
  Eneco heeft per vacature en bijbehorende persona een optimale candidate experience gerealiseerd doordat iedere vacaturepagina uniek wordt samengesteld.
 • Velox
  Velox heeft – met hulp van UP – Recruitment Marketing Automation opgezet. Velox weet daardoor precies wanneer potentiële kandidaten beschikbaar komen.
 • Artiflex
  Artiflex doet de matching van kandidaten met behulp van het Tigris Flexplatform en Actonomy snel, nauwkeurig en volledig automatisch.
 • Yource
  Yource bouwt een community-platform. De plek waar werkzoekenden, klantenservice-medewerkers, recruiters en werkgevers elkaar steeds weer opnieuw vinden.
 • Picnic
  Hoe Picnic een recruitment-machine bouwde om om te gaan met extreme organisatiegroei.
 • KPN
  We hebben onze uitdagingen op interne mobiliteit aangepakt als recruiter ondersteunt door een slimme recruitment tool.
 • Independent Recruiters
  Independent Recruiters heeft het sourcen van kandidaten geautomatiseerd. Ze realiseert een tijdsbesparing van 90% en benadert 3x zo veel kandidaten.
 • Hunkemöller
  Elke kandidaat die solliciteert is ook een potentiële klant. Alles op deze site draait dus om verleiden, inspiratie en conversie. Net zoals in de winkels.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


  Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER