Voor recruiters is de inhuur van externen vaak een andere wereld, waar ze zelf alleen focussen op het werven van vaste medewerkers. Maar wie kan nu beter werven dan een recruiter? Expert Mark van Assema ging hier dieper op in in zijn Tech Talk tijdens Demo_Day Online 2020.

Integraal Talent Beheer

Remote werken of anderhalve meter afstand en mondkapjes op kantoor alleen voor de vaste medewerkers? Nu we langzaam terug aan het werk gaan maakt HR richtlijnen voor iedereen die voor de organisatie werkt, ook de flexwerkers. Een perfect voorbeeld van Integraal Talent Beheer. Door een Total Talent Acquisition aanpak kun je als recruiter je toegevoegde waarde voor alle talent werving laten zien, legt Mark van Assema uit in onderstaande video.

Over Mark van Assema

Mark van Assema is HR Tech projectleider voor innovatieve organisaties (500+) en oprichter van #HRTech Review. In zijn Tech Talk, te zien in onderstaande video, vertelt Van Assema over de HR Tech-trends op het gebied van recruitment.

Demo’s gemist tijdens Demo_Day?

Begin juni vond Demo_Day 2020 Online plaats, hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Er waren meer dan dertig leveranciers van recruitmenttechnologie aanwezig om hun product aan je te tonen. Deze demo’s kijk je hier eenvoudig en gratis terug.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER