Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen voor Recruitment Tech’s Demo_Day 2021 die op 8 en 10 juni online plaatsvindt. Staat er een antwoord niet bij, maak dan gebruik van de chatfunctie in het platform (Airmeet) of stuur een e-mail aan info@recruitmenttech.nl.

Wanneer en hoe laat is Demo_Day 2021 Nederland?

Demo_Day Nederland 2021 vindt online plaats op Dinsdag 8 en donderdag 10 juni van 12:45 tot 15:45 uur.

Waar kan ik me aanmelden?

Om deel te nemen aan het Recruitment Tech’s Demo_Day dien je je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Zijn er kosten aan verbonden?

Deelnemen aan Demo_Day Nederland 2021 kan al vanaf €0,-!
Wil je gebruik maken van de gratis tickets? Dan worden je zakelijke gegevens gedeeld met de aanwezige partners. Wil je dat we je gegevens niet delen? De ticketprijs is dan €35,- exclusief BTW.

Kijk voor meer informatie over de tickets hier.

Wanneer ontvang ik mijn link?

Dinsdag 8 juni in de ochtend ontvang je van ons jouw persoonlijke link om deel te nemen aan het evenement. Deze link is aan jouw emailadres gekoppeld en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Hoe volg ik Demo_Day Nederland?

Demo_Day Nederland 2021 is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, omdat je daar minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, de ochtend van het event een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken.

Welke browsers werken het beste?

De beste ervaring heb je met een Chrome browser of Firefox browser.

Internet Explorer en Safari worden niet ondersteund!

Kan ik ook iets terugkijken?

Alle aanmelders krijgen in de week van 14 juni toegang tot de replay pagina zodat je onderdelen die je hebt gemist kunt terugkijken.

De stream speelt niet af, wat nu?

Indien de stream niet automatisch afspeelt of stil staat, refresh dan jouw browser. Dit kan te maken hebben dat de wifi niet stabiel is. Mocht dit het probleem niet verhelpen neem dan contact met ons op via info@recruitmenttech.nl of stuur in het event zelf een chat bericht.

Moet ik camera en microfoon aandoen?

Jouw camera en microfoon heb je alleen nodig voor speeddates.

Je kunt jouw camera en microfoon altijd aan of uit doen via de lichtgrijze button rechtsboven: Audio/video instellingen.

Wat is het programma?

Het programma kun je bekijken via de centrale plaza. Ook kun je bij handouts het event magazine downloaden met het programma erin.

Het programma is ook hier te vinden.

Kan ik switchen tijdens breakouts?

Je kunt tijdens een breakout switchen door links boven te klikken op het pijltje. Je komt nu terecht in het programma onderdeel waar je zelf de breakout kan kiezen, door te klikken op join session.

Wie zit er achter Demo_Day Nederland 2021?

Demo_Day Nederland is een evenement van Recruitment Tech Network. Een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inzicht en overzicht biedt aan recruiters over hoe tooling hen kan helpen hun doelstellingen te behalen.

Demo_Day heeft in Nederland al 4 maal plaatsgevonden. Normaliter is het een offline event maar door corona dit de tweede editie als een online event.

Hoe bereik ik de organisatie?

Heb je een vraag voor de organisatie, dan kun je deze stellen in de chat-functie binnen het platform. Mocht dit niet werken kun je altijd een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.nl.

Wat is de Techbox?

De Recruitment Techbox is een goodie-box met nuttige informatie, wat lekkers en goodies. De Tech Box is een brievenbuspakje en past dus door een gangbare brievenbus.

Wil je de Techbox thuis gestuurd krijgen in aanloop naar Demo_Day? Meld je dan hier aan.

Kan ik de Tech Box ook laten bezorgen naar België?

De Recruitment Tech Box is alleen te bestellen wanneer het verzendadres een adres in Nederland is.