Op donderdag 18 november vindt de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event. Na 5 offline en 1 online editie zal deze 7e editie plaatsvinden als een combinatie. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te kunnen zijn, via een livestream is het evenement ook online te volgen.

Recruiter aan corporate of bureauzijde? Doe vanaf 15 oktober mee aan de Recruitment Tech Survey 2022 en ontvang tot 50 euro korting op een offline of online ticket voor het Recruitment Tech Event. Doe mee met het onderzoek >

Tickets op locatie

Very early bird

Tot 4 september 2021
195,-

Ga met €100,- korting naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot het fysieke evenement

Early bird

Tot 15 oktober 2021
245,-

Ga met €50,- korting naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot het fysieke evenement

Regulier ticket

Tot 6 november 2021
295,-

Ga voor het reguliere tarief naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot het fysieke evenement

Last minute ticket

Tot 18 november 2021
345,-

Ga last minute naar RTE21.
Met dit ticket heb je toegang tot het fysieke evenement.

Tickets online

Very early bird

Tot 4 september 2021
55,-

Ga met €40,- korting naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot de livestream.

Early bird

Tot 15 oktober 2021
75,-

Ga met €20,- korting naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot de livestream.

Regulier ticket

Tot 6 november 2021
95,-

Ga voor het reguliere tarief naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot de livestream.

Last minute ticket

Tot 18 november 2021
125,-

Ga last minute naar RTE21. Met dit ticket heb je toegang tot de livestream.

Presenting partner

Ubeeo

Recruitment Tech Event en Corona

Kom je op 18 november naar het Recruitment Tech Event in Pathé Leidsche Rijn in Utrecht dan geldt dat je voor je bezoek een coronatoegansbewijs nodig hebt. Je verkrijgt dit bewijs in de CoronaCheck-app met;

  • Een negatieve testuitslag: Maak een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties(Testenvoortoegang.nl). Je krijgt de uitslag binnen 2 uur na de test. Doe de test in de 24 uur voor jouw bezoek. De uitslag is 24 uur geldig.
  • Een vaccinatiebewijs: In Nederland is een vaccinatie meestal geldig 14 dagen na de laatste prik.
  • of een bewijs dat je hersteld bent van corona: Je krijgt een herstelbewijs als jouw positieve coronatest minstens 11 dagen geleden is. En maximaal 180 dagen geleden is.

CoronaCheck-app

Downloaden op iPhone of Android

De app CoronaCheck werkt op de iPhone 5S en nieuwer. En op Android-telefoons vanaf Android 6. Je kunt de app gratis downloaden. Kijk in de Apple App Store of de Google Play Store.

  1. Download de CoronaCheck-app
  2. Koppel jouw DigiD aan de app
  3. Met DigiD wordt de negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of het bewijs dat je hersteld bent van corona automatisch opgehaald
1 persoon per app

Je kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. Kom je met meerdere mensen? Dan moeten zij zelf ook de app hebben. Of een papieren bewijs gebruiken.

Bezoek op 18 november

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee, en je legitimatiebewijs. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Klachten

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Bron: rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Wat gebeurt er met mijn ticket als het fysieke evenement toch niet doorgaat?

In het betreurenswaardige geval dat we niet persoonlijk kunnen samenkomen, zullen we het fysieke gedeelte van het evenement annuleren. Als dit gebeurt, zal Recruitment Tech je automatisch een terugbetaling doen voor het fysieke gedeelte van het evenement. Het ticket voor het digitale evenement zal nog steeds geldig zijn.

Jouw ticket die toegang geeft tot het fysieke evenement zal dan omgezet worden naar een livestream ticket. Jouw terugbetaling zal het verschil zijn tussen de betaalde prijs een livestream ticket.