Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2024. Zij zullen alle inzendingen beoordelen, een voorselectie maken die live komen presenteren in Zoetermeer. Uit de Voorselectie kiest de Vakjury de nominaties en vervolgens telt de stem van de vakjury voor 50% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De andere 50% wordt bepaald door de uitslag van de publieksjurering.

Eveline Mutsaerts

Eveline Mutsaerts

Jurylid

Eveline Mutsaerts is Teamlead Corporate Recruitment a.i. bij Compagnon. Van 2004 tot 2019 heeft ze verschillende mooie rollen in vast dienstverband binnen recruitment vervuld. Sinds 1 maart 2019 volgt ze haar passie en combineert ze als freelancer uitdagende recruitment vraagstukken met haar creatieve ondernemingen Feest Aankleding en Happy Melon.

Monique-de-jong

Monique de Jong

Jurylid

Monique de Jong (Recruitment Marketing Expert en eigenaar van Recruitment Moves en JobPromotor’) won de vakjury prijs van Meest Invloedrijke Recruiter 2018 en is onder andere de bedenker van de ‘meeloopknop’ en de ‘sollicitatie track & trace’. Met een mix van Recruitment, Marketing en creativiteit, triggert zij talent op intrinsieke motivatie te solliciteren.

Daniel Visser

Daniel Visser

Jurylid

Daniel Visser is per 1 september 2023 COO bij HappyNurse. Hiervoor was hij bijna 10 jaar actief bij bij YoungCapital,. In de rol van business transformation heeft Daniel een rol gespeeld in het aanjagen van de operationele transformatie waaronder de inzet van o.a. AI en (conversational) automatisering. In 2021 heeft YoungCapital de Recruitment Tech Award gewonnen in de categorie 'Best Case' en in 2022 de Werf& Award.

recruitmenttech-trendday-daanhuisman2

Daan Huisman

Jurylid

In de afgelopen 5 jaar heeft Daan zich gespecialiseerd tot Recruitment Technologie Consultant en adviseert hij klanten over strategie, selectie, implementatie en optimalisatie van recruitment technologie.

Liesbeth De Rouck

Liesbet De Rouck

Jurylid

Liesbet De Rouck is freelance ATS selectie en implementatie consultant. Ze is haar carrière in recruitment gestart als recruiter. In 2010 werd ze Sales manager en later Partnership director bij het Britse Broadbean Technology. In 2017 is ze gaan freelancen en mocht ze mooie projecten doen voor en bij o.a. Van Lanschot Kempen, Studytube, Deloitte en Provincie Zuid Holland. Liesbet won met de startup Hireslim de recruitment Tech Startup wedstrijd in 2020.

marnix-de-groot

Marnix de Groot

Juryvoorzitter

Marnix de Groot heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van employer branding, marketing, recruitment en HR technologie. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Marnix werkt als Manager Employer Branding & Digitalisering bij Alliander en adviseert daarnaast bedrijven over dit vakgebied.

Spreker