Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2020. Zij zullen alle inzendingen beoordelen, een voorselectie maken die live komen presenteren in Utrecht. Uit de Voorselectie kiest de Vakjury de nominaties en vervolgens telt de stem van de vakjury voor 50% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De andere 50% wordt bepaald door de uitslag van de publieksjurering.

Marnix de Groot

Marnix de Groot heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van employer branding, marketing, recruitment en HR technologie. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Marnix werkt als Manager Employer Branding & Digitalisering bij Alliander en adviseert daarnaast bedrijven over dit vakgebied.

Sinds 2020 is Marnix de Groot de Juryvoorzitter van de Recruitment Tech Awards.

Patrice Boonstoppel

Patrice Boonstoppel heeft ruim 20 jaar recruitmentervaring binnen verschillende organisaties. De rode draad in alle rollen die ze vervuld heeft is het continue verbeteren van het gehele recruitmentproces en de bijbehorende candidate & client experience, inclusief techniek en middelen. Haar drijfveren zijn creativiteit, teamwork en ‘gewoon doen’.

Patrick Boonstra

Patrick Boonstra is Drakenvechter & Adviseur Recruitment Innovatie. Met een achtergrond als ingenieur (ir.), enkele jaren business consultancy en bij een creatief arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau geeft Patrick nu advies over innovaties in het recruitmentvak. Hij brengt (arbeidsmarkt)communicatie en techniek samen, van Employer branding, tot recruitment advertising en sourcing, zowel inhoudelijk, maar ook met welke systemen dit wordt ondersteund. Zijn missie is om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk te maken.

Heleen Stoevelaar

Heleen Stoevelaar is een ervaren interim recruitment manager. Als eigenaar van Best Selector en The Referral Company werkt zij in opdracht voor verschillende organisaties om de juiste recruitmentstrategie te kiezen met de daarbij behorende middelen. Heleen krijgt energie van recruitment afdelingen die veel uitproberen, het anders durven doen en open staan voor innovatie.

Martijn Ulehake

Martijn Ulehake werkt als Product Owner HR bij Albert Heijn. In deze rol begeeft hij zich op het snijvlak tussen HR en IT. Vanuit zijn Employer Brading expertise is Martijn altijd op zoek naar innovatie van de candidate en employee journey. Als je als werkgever goede tooling kan bieden aan je werknemer draagt dat enorm bij aan de tevredenheid.