Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2022. Zij zullen alle inzendingen beoordelen, een voorselectie maken die live komen presenteren in Utrecht. Uit de Voorselectie kiest de Vakjury de nominaties en vervolgens telt de stem van de vakjury voor 50% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De andere 50% wordt bepaald door de uitslag van de publieksjurering.

marnix-de-groot

Marnix de Groot

Juryvoorzitter

Marnix de Groot heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van employer branding, marketing, recruitment en HR technologie. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Marnix werkt als Manager Employer Branding & Digitalisering bij Alliander en adviseert daarnaast bedrijven over dit vakgebied.

Maarten Broesterhuizen, Koninklijke BAM Groep

Maarten Broesterhuizen

Jurylid

Maarten Broesterhuizen is ruim 15 jaar actief in het recruitment vak. Na ruim 6 jaar werkzaam te zijn geweest als Global Lead Recruitment Technology & Data bij de Royal BAM Group is Maarten in maart 2022 gestart bij Booking.com als Product Systems Manager voor Talent Acquisition. In deze functie houdt hij zich bezig met het bouwen van recruitment infrastructuren. Zijn brede achtergrond binnen recruitment zet hij hierbij in om behoeftes vanuit de business te vertalen naar duurzame en schaalbare IT-oplossingen.

Patrice Boonstoppel

Patrice Boonstoppel

Juryvoorzitter

Patrice Boonstoppel heeft ruim 20 jaar recruitmentervaring binnen verschillende organisaties. De rode draad in alle rollen die ze vervuld heeft is het continue verbeteren van het gehele recruitmentproces en de bijbehorende candidate & client experience, inclusief techniek en middelen. Haar drijfveren zijn creativiteit, teamwork en ‘gewoon doen’.

Monique de Jong

Monique de Jong

Jurylid

Monique de Jong (Recruitment Marketing Expert en eigenaar van Recruitment Moves en JobPromotor’) won de vakjury prijs van Meest Invloedrijke Recruiter 2018 en naast o.a. Coolblue, NS en bol.com is ze genomineerd voor de Digitaal Werven Award met de werkenbij-website van HagaZiekenhuis. Met een mix van Recruitment en Marketing triggert zij talent op intrinsieke motivatie en zorgt ze voor een lage drempel voor solliciteren.

Daniel Visser

Daniel Visser

Juryvoorzitter

Daniel Visser is Director business transformation bij YoungCapital. Hij bouwet een nieuw, snel en toekomstbestendig YoungCapital door een nieuwe manier van werken en het gebruik van o.a. AI en (conversational) automatisering. In 2021 heeft YoungCapital de Recruitment Tech Award gewonnen in de categorie ‘Best Case’.

Spreker