Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2017. Zij zullen alle inzendingen beoordelen en een voorselectie maken die 5 oktober live komen presenteren in Utrecht. Uit deze presentaties worden de genomineerden gekozen waarna de publieksjury zich erover buigen. Donderdag 23 november 2017 wordt tijdens het Recruitment Tech Event de winnaars bekend gemaakt.

Marieke van Heek, Compagnon

Marieke van Heek

Marieke van Heek werkt als Manager RPO voor Compagnon en biedt op maat recruitmentoplossingen voor klanten, van het overnemen van het gehele recruitmentproces en arbeidsmarktcommunicatie, tot het searchen van de beste kandidaat. Dit doet zij samen met een team van RPO Recruiters. Marieke heeft ruime ervaring in recruitment management en heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van recruitmentprocessen. Nieuwe ontwikkelingen in het vak volgt ze op de voet en ze weet innovaties door te vertalen naar pragmatische oplossingen voor haar klanten.

Compagnon is partner van de Recruitment Tech Awards 2017. Ook in 2015 en 2016 was Compagnon trotse partner.

Eric Houwen, Optiver

Eric Houwen

Vol overtuigd recruitment professional sinds 1998. Lange tijd aan de bureau zijde, sinds 2007 gespecialiseerd in corporate recruitment. Inmiddels ruim 7 jaar in leidinggevende rollen en sinds september 2017 als Delivery Manager contingent staffing & RPO bij TomTom. Bovendien met veel plezier bestuurslid van Recruiters United (sinds februari 2014).

Lianne Toebes

Lianne Toebes

Lianne Toebes is Manager Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment bij Lidl. Sinds 2013 is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment beleid van Lidl Nederland, met een team van recruitment & arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. Hiervoor is zij als interim adviseur arbeidsmarktcommunicatie onder meer werkzaam geweest bij Deloitte en eFocus.

Patrick Boonstra

Patrick Boonstra

Patrick Boonstra is Drakenvechter & Adviseur Recruitment Innovatie. Met een achtergrond als ingenieur (ir.), enkele jaren business consultancy en bij een creatief arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau geeft Patrick nu advies over innovaties in het recruitmentvak. Hij brengt (arbeidsmarkt)communicatie en techniek samen, van Employer branding, tot recruitment advertising en sourcing, zowel inhoudelijk, maar ook met welke systemen dit wordt ondersteund. Zijn missie is om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk te maken.

Ron Jansen

Ron Jansen

Ron Jansen werkt als Associate Partner bij het HetRecruitingKantoor (HRK) dat recruitment oplossingen biedt onder de noemer Recruitment+. Sinds begin 2014 is Ron interim Recruitment Adviseur ICT Doelgroep bij de Rijksoverheid. Tevens mede eigenaar van hi-re.nl, social media platform voor hrm, recruiters en arbeidsmarkt specialisten. Voormalige opdrachtgevers zijn o.a.: Rabobank, KPMG, ING, Ordina, Stater, F van Lanschot, Deloitte, IBM, De Lage Landen, Robeco, Achmea, Aon, Achmea, etc.