Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2017. Zij zullen alle inzendingen beoordelen en een voorselectie maken die 5 oktober live komen presenteren in Utrecht. Uit deze presentaties worden de genomineerden gekozen waarna de publieksjury zich erover buigen. Donderdag 23 november 2017 wordt tijdens het Recruitment Tech Event de winnaars bekend gemaakt.

Marieke van Heek, Compagnon

Marieke van Heek

Marieke van Heek werkt als Manager RPO voor Compagnon en biedt op maat recruitment­­oplossingen voor klanten, van het overnemen van het gehele recruitment­­proces en arbeids­markt­communicatie, tot het searchen van de beste kandidaat. Dit doet zij samen met een team van RPO Recruiters.

Marieke heeft ruime ervaring in recruitment­­management en heeft zich ge­speciali­seerd in het optimaliseren van recruitment­­processen. Nieuwe ont­­wikkelingen in het vak volgt ze op de voet en ze weet innovaties door te vertalen naar prag­matische op­lossingen voor haar klanten.

Daarnaast werkt Marieke als recruitment­­adviseur vanuit Bloozm en spreekt regelmatig op congressen om haar succes­­cases te delen met andere recruiters. Marieke is hiervoor 4 jaar lang Manager Recruitment geweest bij MN en Managing Director van Jobwerkt, arbeids­markt­­specialist in bemiddeling van jong talent. Van oorsprong  is Marieke Marketeer, zij heeft ruim 7 jaar gewerkt als Interim Marketeer voor diverse organisaties als Canon Europe, Nuon en Menzis.

Compagnon is partner van de Recruitment Tech Awards 2019. Compagnon is al sinds 2015 trotse partner.

Eric Houwen, Optiver

Eric Houwen

Vol overtuigd recruitment professional sinds 1998. Lange tijd aan de bureau zijde, sinds 2007 gespecialiseerd in corporate recruitment. Inmiddels ruim 7 jaar in leidinggevende rollen en sinds september 2017 als Delivery Manager contingent staffing & RPO bij TomTom. Bovendien met veel plezier bestuurslid van Recruiters United (sinds februari 2014).

Lianne Toebes

Lianne Toebes

Lianne Toebes is Manager Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment bij Lidl. Sinds 2013 is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment beleid van Lidl Nederland, met een team van recruitment & arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. Hiervoor is zij als interim adviseur arbeidsmarktcommunicatie onder meer werkzaam geweest bij Deloitte en eFocus.

Patrick Boonstra

Patrick Boonstra

Patrick Boonstra is Drakenvechter & Adviseur Recruitment Innovatie. Met een achtergrond als ingenieur (ir.), enkele jaren business consultancy en bij een creatief arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau geeft Patrick nu advies over innovaties in het recruitmentvak. Hij brengt (arbeidsmarkt)communicatie en techniek samen, van Employer branding, tot recruitment advertising en sourcing, zowel inhoudelijk, maar ook met welke systemen dit wordt ondersteund. Zijn missie is om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk te maken.

Ron Jansen

Ron Jansen

Ron Jansen werkt als Associate Partner bij het HetRecruitingKantoor (HRK) dat recruitment oplossingen biedt onder de noemer Recruitment+. Sinds begin 2014 is Ron interim Recruitment Adviseur ICT Doelgroep bij de Rijksoverheid. Tevens mede eigenaar van hi-re.nl, social media platform voor hrm, recruiters en arbeidsmarkt specialisten. Voormalige opdrachtgevers zijn o.a.: Rabobank, KPMG, ING, Ordina, Stater, F van Lanschot, Deloitte, IBM, De Lage Landen, Robeco, Achmea, Aon, Achmea, etc.