Vakjury

Dit is de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2021. Zij zullen alle inzendingen beoordelen, een voorselectie maken die live komen presenteren in Utrecht. Uit de Voorselectie kiest de Vakjury de nominaties en vervolgens telt de stem van de vakjury voor 50% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De andere 50% wordt bepaald door de uitslag van de publieksjurering.

Monique de Jong

Monique de Jong (Interim Recruitment Marketeer) won de vakjury prijs van Meest Invloedrijke Recruiter 2018 en naast o.a. Coolblue, NS en bol.com is ze genomineerd voor de Digitaal Werven Award met de werkenbij-website van HagaZiekenhuis. Met een mix van Recruitment en Marketing triggert zij talent op intrinsieke motivatie en zorgt ze voor een lage drempel voor solliciteren.

Marnix de Groot

Marnix de Groot heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van employer branding, marketing, recruitment en HR technologie. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Marnix werkt als Manager Employer Branding & Digitalisering bij Alliander en adviseert daarnaast bedrijven over dit vakgebied.

Patrice Boonstoppel

Patrice Boonstoppel heeft ruim 20 jaar recruitmentervaring binnen verschillende organisaties. De rode draad in alle rollen die ze vervuld heeft is het continue verbeteren van het gehele recruitmentproces en de bijbehorende candidate & client experience, inclusief techniek en middelen. Haar drijfveren zijn creativiteit, teamwork en ‘gewoon doen’.

Olfertjan Niemeijer

Olfertjan Niemeijer is al ruim 25 jaar actief als bureau recruiter. Een van de speerpunten van zijn bedrijf Independent Recruiters is het continu innoveren van de Recruitment Tools die ze gebruiken om hun klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. In 2020 hebben zij daarvoor de Recruitment Tech award gewonnen in de categorie ‘Best Case’.

Maarten Broesterhuizen

Maarten Broesterhuizen is ruim 15 jaar actief in het recruitment vak. Begonnen als Recruiter en in 2010 de stap gemaakt naar recruitment marketing. Sinds 2016 is Maarten werkzaam als Global Lead Recruitment Technology & Data bij BAM. In deze functie houdt hij zich bezig met het bouwen van recruitment infrastructuren. Zijn brede achtergrond binnen recruitment zet hij hierbij in om behoeftes vanuit de business te vertalen naar duurzame en schaalbare IT oplossingen.