Hieronder vind je het uitgebreide programma van Recruitment Tech Demo_Day dat op donderdag 8 juni 2017 plaatsvond. In 2018 vindt Recruitment Tech Demo_Day plaats op donderdag 7 juni.

Filter op categorie in Tech Theater
Bekijk alles
Data en dashboards
Matching en search
Mediatooling
Multiposting
Online screening
Onboarding
Recruitmentsystemen
Tech Talk
10:00
10:10
10:20
10:30
10:40
10:50
11:00
11:10
11:20
11:30
11:40
11:50
12:00
12:10
12:20
12:30
12:40
12:50
13:00
13:10
13:20
13:30
13:40
13:50
14:00
14:10
14:20
14:30
14:40
14:50
15:00
15:10
15:20
15:30
15:40
15:50
16:00
16:10
16:20
16:30
16:40
16:50
17:00
17:10
17:20
17:30
17:40
17:50
18:00
Demo Space
Demo Space
Demo Space
Demo's op Demo Desks
10:00 - 18:00
20 leveranciers tonen hun nieuwste demo's

8 uur lang laten 20 leveranciers van recruitmenttechnologie de nieuwste recruitmenttools zien op hun Demo Desks. Ontdek, bekijk en probeer technologie om jouw recruitment te boosten.

Lunch
12:30 - 14:00
Lunch time tussen 12.30 en 14.00 uur

Tussen 12.30 en 14.00 uur kun je gebruik maken van een overheerlijke lunch terwijl je kennis maakt met uiteenlopende recruitment tooling en netwerkt met vakgenoten.

Demo & Drinks
16:30 - 18:00
Borreltijd tussen 16.30 en 18.00 uur - Powered by Bullhorn

Onder het genot van een hapje en drankje aan het einde van de dag je laten bijpraten door leveranciers en nog een aantal demo's bekijken en proberen. Dat kan tijdens de afsluitende borrel waarbij je de 20 Demo Desks van leveranciers nog steeds kunt bezoeken. Demo & Drinks is powered by Bullhorn

Tech Theater
Demo Sessies van leveranciers en gebruikers en Tech Talks van experts
Tech Theater
Tech Theater
Recruitmentsysteem integreren op je recruitmentsite: de valkuilen
10:30 - 10:50
Tom van der Valk
Categorie
Tech Talk

Recruitmentsystemen bieden veel mogelijkheden die je op je recruitmentsite kunt integreren. Hoe zorg je er voor dat je die snoepwinkel zo inbouwt dat je sollicitant er chocola van kan maken? In deze sessie komen de do’s & don’ts aan bod.

Over Tom van der Valk
Tom van der Valk (@tvandervalk) is consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in het toepassen van e-HRM voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.

Data driven recruitment met het DoelgroepenDashboard
10:55 - 11:15
Intelligence Group
Categorie
Data en dashboards

In deze demo nemen we je mee op een verrassende reis in de wereld van realtime arbeidmarktdata. Van beweegmotieven, wervingshaalbaarheid & verwachtingsmanagement tot leadgeneration.

Ellen van Dieren van de Intelligence Group vertelt daarbij hoe je met de doelgroepinformatie uit het DoelgroepenDashboard succesvoller kunt werven en een stap voorwaarts maakt in data driven recruitment en consultancy.

Over Ellen van Dieren
Ellen van Dieren is actief als arbeidsmarktcommunicatie & marketingspecialist, trainer, spreker en de vraagbaak omtrent 100% arbeidsmarktdata bij Intelligence Group. Alvorens deze specialisatie is Ellen ruim 10 jaren werkzaam geweest als recruiter, manager en trainer in de uitzendbranche. Kortom een senior in het recruitmentvak die graag haar kennis en nieuwsgierigheid deelt.

Mobiel solliciteren via uw eigen sollicitatieformulier
11:20 - 11:40
Knollenstein Technologies
Categorie
Mediatooling

Eindelijk opgelost! Mobiele sollicitaties mét CV! Een gepatenteerde oplossing van Knollenstein Technologies maakt het mogelijk om met uw bestaande sollicitatieformulier kandidaten te laten solliciteren met hun mobiele telefoon of tablet, inclusief CV. Dus alle sollicitaties komen op dezelfde manier in uw systeem, van mobiel of desktop.

In deze Demo Session laat Willem-Paul Stuurman van Knollenstein Technologies je zien hoe je effectief mobiele sollicitaties kunt ontvangen met het eigen sollicitatieformulier.

Over Willem-Paul Stuurman
Willem-Paul Stuurman heeft meer dan 25 jaar ervaring in IT en procesverbetering en heeft in 2002 Knollenstein Technologies opgericht om het adverteren van vacatures online sterk te vereenvoudigen.

Bewezen resultaten door Employer Branding
11:45 - 12:05
MrWork
Categorie
Mediatooling

Om Employer Branding hangt altijd een zweem van scepsis. Immers, het meten van resultaten is lastig en het levert nooit direct sollicitaties op. Sander Hoogendoorn van MrWork gaat legt uit waarom Social Media en Employer Branding wel degelijk meetbaar zijn binnen een organisatie.

Over Sander Hoogendoorn
Als Senior online consultant is Sander medeverantwoordelijk voor het adviseren van bedrijven op het gebied van Employer Branding en recruitment automation.

Meer tijd voor je relaties, minder tijd als robot
12:10 - 12:30
Bullhorn
Categorie
Recruitmentsystemen

Met Bullhorn kunnen jouw medewerkers meer tijd besteden aan het maken en onderhouden van relaties met klanten en kandidaten waardoor je je kunt onderscheiden. Door innovatie, hoge mate van efficiëntie en automatische data invoer, stelt Bullhorn je in staat om proactief jouw klanten en kandidaten te bedienen met een unieke, fantastische relatie als gevolg.

Over Timo Meijrink
Timo Meijrink is Sales Engineer bij Bullhorn.

Tech Talk 2: Zo selecteer je recruitmenttechnologie!
12:35 - 12:55
Martijn Hemminga
Categorie
Tech Talk

Recruitmenttechnologie selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In deze Tech Talk krijg je concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor recruitmenttooling zoals een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de selectie van recruitmenttechnologie die past bij jouw situatie en organisatie.

Over Martijn Hemminga
Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitmenttech.nl, Recruitment Tech Demo_Day (8 juni 2017) en het Recruitment Tech Event (23 november 2017). Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk recruitmenttechnologie is voor slim werven, converterende vacatureteksten, een sterk employer brand, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

Voorkom ‘bad hires’ met effectieve People Analytics
13:00 - 13:20
HRM101 (via IVY works)

Nooit meer een bad hire? Dat klinkt als een utopie, maar dat is het niet! Met de inzet van ons effectieve people analytics platform bewijzen we dat de cost per hire aanzienlijk omlaag gaat en dat je je organisatie optimaal kunt inrichten. Weten hoe? Kom langs!

Over Gijs van Zon Gijs van Zon is eigenaar van HRM101. HRM101 ondersteunt ondernemende werkgevers bij het in dienst hebben van personeel met als doel: optimale inzet van werknemers (juiste persoon op de juiste plek), voldoen aan wet- en regelgeving en beheersen van personele kosten.

Hoe toptalent te vinden met Indeed CV
13:25 - 13:45
Indeed
Categorie
Mediatooling

Het vinden van de juiste kandidaten kan een flinke uitdaging zijn. De juiste mix van ervaring, opleiding en vaardigheden kan soms voelen als zoeken naar speld in een hooiberg. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken.

Indeed CV geeft je direct toegang tot meer dan 80 miljoen cv’s. En er worden elke maand meer dan 3,5 miljoen cv’s toegevoegd. Met de mogelijkheid om zoekopdrachten naar cv’s aan te passen en te optimaliseren, vind je snel de meest relevante kandidaten die aansluiten bij de criteria die voor jou het meest belangrijk zijn. Zonder contract, verborgen kosten of andere geintjes.

Anouk Kon, Recruitment Evangelist bij Indeed, neemt je in deze demo mee door Indeed CV, geeft praktische tips om jouw cv-zoekopdrachten te optimaliseren en deelt best practices om uw responsrate te verhogen.

Over Anouk Kon, Recruitment Evangelist bij Indeed
Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team, combineert Anouk Kon de data van het Indeed platform met trendanalyses. Ze helpt werkgevers met het beter begrijpen van online zoekgedrag en het optimaliseren van hun recruitmentstrategie en -processen. Anouk heeft bijna 10 jaar ervaring in recruitment, employer branding en marketing en een MBA van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De toekomst van recruitment: het Salesforce platform
13:50 - 14:10
Connexys
Categorie
Recruitmentsystemen

Connexys is de enige leverancier uit Nederland die de technologie van het Salesforce platform gebruikt als basis voor het recruitmentsysteem. De platform-gedachte ligt veel dieper dan de keuze voor een recruitmentsysteem, het is een mindset. Maar wat zijn de voordelen van platform-denken?

Henk-Jan Scholten van Connexys neemt je mee in de mogelijkheden die het platform biedt en laat in een live demo de belangrijkste features zien van de Resource Manager, het recruimentsysteem dat gebouwd is op het Salesforce platform.

Over Henk-Jan Scholten
Henk-Jan Scholten is inmiddels 11 jaar actief binnen de recruitmentbranche waarvan 8 jaar bij Connexys. In zijn rol als accountmanager heeft hij dagelijks contact met klanten over alles rondom recruitmenttechnologie en het optimaliseren van processen.

IGB keeps you posted
14:15 - 14:35
IGB
Categorie
Multiposting

Benieuwd wat IGB voor uw organisatie kan betekenen? In een korte demo neemt Bart van der Werf van IGB u mee in het proces hoe vacatures via IGB automatisch worden gepubliceerd op ruim 500 jobboards, social media en eigen website.

IGB zorgt ervoor dat u uw vacatures zonder handmatige tussenkomst publiceert op de jobboards/media naar keuze. U publiceert direct vanuit uw ATS automatisch op de jobboards, waarbij de kandidaat via uw eigen website solliciteert. Echte tijdswinst dus, maar met behoud van de kwaliteit! Wilt u weten hoe we dat doen en wat we daarbij belangrijk vinden, kom dan naar onze presentatie of zoek ons op in onze stand.

Sneller en efficiënter talent werven met RecruitNow
14:40 - 15:00
Minescape
Categorie
Mediatooling

RecruitNow is een performance based recruitment advertising platform, waarbij uitzend- en werving & selectiebureaus, corporates en kleinere bedrijven worden ondersteund bij het sneller online werven van talent, tegen lagere kosten.

Tijdens deze demo neemt Peter Woudenberg, Manager Digital Marketing, je mee in mogelijkheden die RecruitNow te bieden heeft. Over Peter Woudenberg
Peter Woudenberg, Digital Marketing Manager bij Minescape, is verantwoordelijk voor de kwaliteit en doorontwikkeling van de online marketing diensten en producten. Hij adviseert klanten op strategisch niveau over hoe zij online marketing optimaal kunnen inzetten in hun recruitmentproces.

Tech talk 3: Tech die je over een (paar) jaar op Demo_Day ontmoet
15:05 - 15:25
Bas van de Haterd
Categorie
Tech Talk

Op geheel eigen, unieke wijze, presenteert Bas van de Haterd de technologie die er aan zit te komen. Technologische oplossingen, en wat je er mee kan, die over één of enkele jaren heel normaal zijn en zelf op de demo day een presentatie geven.

Over Bas van de Haterd
Bas van de Haterd is ondernemer, auteur, adviseur en spreker over de invloed van technologie op werk in de brede zin van het woord. Hij kijkt hoe technologie de banen die we doen veranderen, hoe het de manier waarop we werken veranderen en hoe we een betere aansluiting kunnen vinden tussen de kwaliteiten van mensen en het werk dat gedaan moet worden. Bas is onder meer initiatiefnemer van Digitaal-Werven, de jaarlijkse prijs voor de beste digitale sollicitatie-ervaring en recruitmentsite.

Geautomatiseerde oplossing voor employment screening
15:30 - 15:50
CV-OK
Categorie
Online screening

Bart Bijkerk, CCO/CTO van Validata Group, laat je middels een compacte demo zien welke mogelijkheden er zijn middels (online) software oplossingen en bijbehorende dienstverlening als het gaat om het goed inrichten en borgen van Employment screening processen. Je krijgt een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en hoe je dit binnen jouw organisatie kan inzetten, alsmede hoe andere organisaties de oplossingen van CV-OK gebruiken.

De volgende onderdelen zullen o.a. aan bod komen:
- Het gemak van online screeningen indienen;
- Kandidaat experience, online en zeer vriendelijk;
- In lijn met huidige privacy wetgeving en in te richten op specifieke wet en regelgeving (o.a. WFT, Known Consignor, Vergewisplicht en JCI);
- Mogelijkheden van klant specifieke e-mails en herinneringsprocessen;

Rapportages en screeningsrapporten;

Hoe andere organisaties CV-OK succesvol inzetten, hierdoor volledig compliant zijn en een hoop tijd en geld besparen.

Cultural Fit: matchen met het werkgeversmerk
15:55 - 16:15
CompanyMatch
Categorie
Matching en search

Wij geloven dat je gelukkiger bent, beter presteert en meer bereikt wanneer je werkt in een organisatie die goed bij je past.

CompanyMatch laat werkzoekenden snel en intuïtief matchen met het werkgeversmerk van uw organisatie. Na deze demo, die wordt gegeven door David van Driel, weet u precies hoe u de matchtechnologie van CompanyMatch stap voor stap en optimaal kunt inzetten in uw eigen career site.

Inzicht in prestaties van nieuwe medewerkers via een app
16:20 - 16:40
Appical
Categorie
Onboarding

Wij zijn nog nooit een manager tegengekomen met zeeën van tijd. Maar als manager wil je wel graag snel inzicht in de prestaties van je nieuwe medewerkers. Daarom ontwikkelde Appical een speciale Manager App waarmee je via je smartphone snel en overzichtelijk inzicht krijgt in de prestaties van je nieuwe collega's.

Mitch Nijburg verzorgt deze demo en hij is Onboarding Specialist bij Appical.

Data-driven recruitment: screening & matching
16:45 - 17:05
Emply
Categorie
Recruitmentsystemen

Veel recruiters hebben behoefte aan het kwalitatief nog beter screenen, evalueren en selecteren van de juiste kandidaten op zowel harde als zachte criteria. Met data-driven recruitment in Emply, maak je gebruik van criteria om competenties en vaardigheden van kandidaten (bv in talentpools) automatisch te wegen en eerlijk te vergelijken. Hierdoor worden de beste kandidaten gerangschikt gepresenteerd. Zodra je hierover beschikt maak je sneller nog betere afwegingen en keuzes in het selectieproces.

Spreker: Jan Walter Rozema
Met een achtergrond bij VNU Vacature Media (later De Persgroep) is Jan Walter (46 jaar) sinds 2004 werkzaam in recruitment en was hij medeverantwoordelijk voor het succes van NationaleVacaturebank.nl. Samen met zijn compagnon Jeroen Sentel, introduceerde hij in 2015 het recruitment platform Emply Hire in de Benelux: “Wij waren enorm onder de indruk van dit gebruiksvriendelijke Scandinavische product met de flexibiliteit van Lego en ongekende screeningsmogelijkheden en we wisten van recruiters en HR managers dat de Nederlandse markt inmiddels snakte naar een recruitment systeem 2.0.”