Recruitment Tech Survey 2024 – Download

Recruitment Tech Survey 2024 Download gratis of bestel hard copy

In de Recruitment Tech Survey 2024 is onderzocht hoe recruiters hun tech leveranciers beoordelen, welke recruitmenttooling zij gebruiken en in welke zij gaan investeren in 2024. De survey is inclusief het overzicht met alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie in de Benelux. Download hieronder kosteloos de 4e editie of bestel een gedrukt exemplaar.

Download het rapport

In ruil voor jouw hulp bij de Survey van 2025 kun je hieronder gratis het 92-pagina’s tellende rapport van de Recruitment Tech Survey 2024 in pdf-vorm downloaden (115 MB). Liever een fysiek exemplaar? Bestel deze dan in de Recruitment Tech Shop.

Hardcopy rapport

Bestel een gedrukt exemplaar van het 92-pagina’s tellende rapport Recruitment Tech Survey 2024 en ontvang deze in jouw brievenbus.

Wat werd er in de Recruitment Tech Survey 2024 onderzocht?

Welke ervaringen hebben gebruikers van recruitmenttooling met hun leveranciers? Welke leveranciers bevelen ze aan en welke niet? En in welke recruitmenttooling gaan zij meer investeren in 2024? Met het jaarlijkse onderzoek onder recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals, de Recruitment Tech Survey, brengen we sinds 2021 jaarlijks in kaart. 

Trends

In het eerste deel van het onderzoek kijken we naar de trends. Welke recruitmenttooling zijn in 2023 gebruikt en waar wordt meer in geïnvesteerd in 2024? Welke fases van het recruitmentproces zijn het meest geautomatiseerd en welke business drivers zijn het meest belangrijk om recruitmenttechnologie in te zetten.

Tevredenheid

In het tweede deel van het onderzoek vragen we gebruikers om de tooling die zij in 2023 hebben gebruikt te beoordelen op 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: word product voldoende vernieuwd?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een extern marktonderzoeksbureau: EM Onderzoek.

Leveranciersoverzicht

Ook dit jaar is de Survey is verrijkt met het overzicht van alle leveranciers van recruitmenttechnologie met een vestiging in de Benelux. Dit overzicht vind je ook online op recruitmenttech.nl/leveranciers.

Spreker