Recruitment Tech Survey 2021

In de Recruitment Tech Survey 2021 is onder recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals onderzocht welke ervaringen zij hebben met hun leveranciers, welke recruitmenttooling zij gebruiken en in welke zij gaan investeren in 2021. De eerste editie van wat een jaarlijks onderzoek gaat worden, is vanaf nu beschikbaar en kun je hieronder kosteloos downloaden of een gedrukt exemplaar bestellen.

Recruitment Tech Survey 2021

Download het rapport

Download hieronder gratis het 32-pagina’s tellende rapport in interactieve pdf-vorm (5,2 MB).

Recruitment Tech Survey 2021 (131 downloads)

Hardcopy rapport

Bestel een gedrukt exemplaar van het 32-pagina’s tellende rapport Recruitment Tech Survey 2021 en ontvang deze in jouw brievenbus.

Survey 2022

Eind 2021 gaan we voor de tweede maal de Recruitment Tech Survey houden naar de recruitment tech trends van 2022. meld je aan voor de e-mail update als je als recruiter een uitnodiging wilt ontvangen om hieraan mee te werken.

Wat werd er in de Survey onderzocht?

Trends

In het eerste deel van het onderzoek kijken we naar de trends. Welke recruitmenttooling zijn in 2020 gebruikt en waar wordt meer in geïnvesteerd in 2021? Welke fases van het recruitmentproces zijn het meest geautomatiseerd en welke business drivers zijn het meest belangrijk om recruitmenttechnologie in te zetten.

Tevredenheid

In het tweede deel van het onderzoek vragen we gebruikers om de tooling die zij in 2020 hebben gebruikt te beoordelen op 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: word product voldoende vernieuwd?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Het onderzoek werd uitgevoerd door een extern marktonderzoeksbureau: EM Onderzoek.