Programma Recruitment Tech Event 2022

Bekijk hier het programma van het Recruitment Tech Event 2022 op donderdag 9 juni bij het Van der Valk Hotel in Utrecht. Op de hoogte blijven van het programma? Meld je dan aan voor de e-mail update!

Recruitment Tech Event 2022

09:15
09:25
09:35
09:45
09:55
10:05
10:15
10:25
10:35
10:45
10:55
11:05
11:15
11:25
11:35
11:45
11:55
12:05
12:15
12:25
12:35
12:45
12:55
13:05
13:15
13:25
13:35
13:45
13:55
14:05
14:15
14:25
14:35
14:45
14:55
15:05
15:15
15:25
15:35
15:45
15:55
16:05
Plenair & Breakout A - Oudegracht 3, 4 & 5
Plenair & Breakout A - Oudegracht 3, 4 & 5
Plenair & Breakout A - Oudegracht 3, 4 & 5
Inloop
Inloop
09:15 - 09:45

Opening
Annemarie van Campen, dagvoorzitter
Opening
09:45 - 09:55
Spreker
Annemarie van Campen
Organisatie
Dagvoorzitter

Opening door dagvoorzitter Annemarie van Campen.

Over Annemarie van Campen
Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die mensen noemen als ze Annemarie omschrijven. Als dagvoorzitter heeft ze inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. In deze events zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. De afgelopen jaren heeft zij als project manager en adviseur uitgebreide ervaring opgedaan in digitale projecten bij complexe organisaties. Annemarie werkte onder andere voor het Amsterdam UMC, het CJIB en het Ministerie van Algemene Zaken. Tijdens Recruitment Tech neemt zij met plezier de mooie taak op zich om alle deelnemers soepel door de middag te leiden. Annemarie: “Ik streef voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ik graag door oppervlakkigheden heen prik.”

Interview Leon Buijsman, Ubeeo
Leon Buijsman, Eigenaar directeur Ubeeo
Interview Leon Buijsman, Ubeeo
09:55 - 10:10
Leon Buijsman, Eigenaar directeur Ubeeo
Spreker
Leon Buijsman

Host Annemarie van Campen interviewt Leon Buijsman van Ubeeo.

Meer informatie over Leon Buijsman, Eigenaar directeur Ubeeo
Toen Leon klein was droomde hij al van een eigen bedrijf. In 2004 durfde hij de stap te nemen met een hele vroege versie van wat nu Ubeeo ATS is. De eerste jaren in zijn eentje en nu met een team in een mooi kantoor aan de Maas. Als Rotterdamse ondernemer staat hij graag mijn voeten in de klei en bouw ik zelf mee aan oplossingen met een hoog “kan niet, bestaat niet’-gehalte.

Talkshow - Digital transformation
Laura Vontsteen en Joram Timmerman
Talkshow - Digital transformation
10:10 - 10:30
Laura Vontsteen en Joram Timmerman
Spreker
Laura Vontsteen & Joram Timmerman

Laura Vontsteen, Bullhorn en Joram Timmerman, Byner schuiven aan bij de talkshowtafel waar host Annemarie van Campen de talkshow zal leiden.

Talkshow onderwerp: Digital transformation
Corona heeft de adoptie van digitale technologie in het algemeen en zeker binnen recruitment versnelt. Uit onderzoek van Bullhorn heeft het zelfs de hoogste prioriteit voor bureaus. Wat is digital transformation, waar begin je als gebruiker van recruitmentsoftware, welke rol speelt een leverancier hierin als partner voor gebruikers en op welke best practice zijn ze het meest trots?

Breakout 1A. GA4 - the myth, the good and the ugly
Jelmer Zuidema en Jelmer Koppelmans
Breakout 1A. GA4 - the myth, the good and the ugly
10:35 - 10:55
Jelmer Zuidema en Jelmer Koppelmans
Spreker
Jelmer Koppelmans & Jelmer Zuidema
Organisatie
Jelmer²

Waarschijnlijk heb je het wel meegekregen - Google Analytics zoals we het al 19 jaar kennen gaat vervangen worden door GA4. Er gaan veel broodjeaapverhalen in de rondte, vandaar dat Jelmer en Jelmer graag deze breakout gebruiken om alle kanten van het verhaal te belichten. Loop weg met genoeg informatie om te weten dat je hier daadwerkelijk iets mee moet.

Over Jelmer Koppelmans & Jelmer Zuidema
Jelmer², oftewel Jelmer en Jelmer, bekijken recruitment vanuit een ander perspectief. Niet handelen vanuit onderbuikgevoel, maar recruitment-principes combineren met data om zo tot betere resultaten te komen. From insights to improvements is hun motto. Ze helpen bedrijven met het verbeteren van de candidate experience op een pragmatische manier. De efforts van de twee dragen bij aan alle aspecten van recruitment marketing zoals o.a. career site optimisation (of volledig bouwen), de gehele candidate journey tot en met de hire meten, real-time dashboarding en praktisch advies over (job board én social) advertising. Dat doen ze voor bedrijven als Picnic, Booking.com, VanMoof, PVH, Specsavers en Signify.

Break op Demo_Day beursvloer
Break op Demo_Day beursvloer
10:55 - 11:25

Breakout 2A. Recruitmenttooling succesvol implementeren
Julia de Knegt, van nes + plaisier en Walter plaisier, van nes + plaisier
Breakout 2A. Recruitmenttooling succesvol implementeren
11:25 - 11:45
Julia de Knegt, van nes + plaisier en Walter plaisier, van nes + plaisier
Spreker
Julia de Knegt & Walter Plaisier| van nes + plaisier
Organisatie
van nes + plaisier
Omschrijving
Zaal 6

In een wereld waar nieuwe tooling constant van de band rolt, is het belangrijk met tools te werken die jouw organisatie helpen. Door hiermee te experimenteren is van nes + plaisier tot een combinatie gekomen die past bij hun doelstellingen. Trial & error hoort erbij: welke lessen hebben ze geleerd en welke successen hebben ze gevierd? Walter Plaisier en Julia de Knegt nemen je mee in hun ervaring.

Julia de Knegt, Marketing Manager | van nes + plaisier
In 2017 is Julia, na het afronden van haar HBO Communicatie, begonnen bij van nes + plaisier als Intercedent. Vanuit operations heeft zij in 2019 de marketing afdeling opgericht, inmiddels vormen zij een team van 3 professionals.

Walter Plaisier, Eigenaar | van nes + plaisier
Sinds 2003 is Walter werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Na 7 jaar heeft hij de stap gemaakt om een eigen organisatie op te zetten met als doel: Werk makkelijk te maken. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid naar 25 medewerkers, 2 kantoren en 5 business units.

Talkshow: Trends
Arjan Vissers en Jaap Postma
Talkshow: Trends
11:50 - 12:10
Arjan Vissers en Jaap Postma
Spreker
Arjan Vissers en Jaap Postma

Arjan Vissers, Indeed en Jaap Postma, Mysolution schuiven aan bij de talkshowtafel waar host Annemarie van Campen de talkshow zal leiden.

Talkshow onderwerp: Trends
Steeds meer onderdelen van het recruitmentproces worden geautomatiseerd en AI doet steeds vaker zijn intrede. Automatisering helpt recruiters te focussen op het leveren van toegevoegde waarde. Maar hoe kunnen automatisering en AI bijdragen aan verbetering van de candidate journey en het verhogen van de effectiviteit?

Keynote: De virtuele vestiging van de toekomst
Chantal Janse en Daniel Visser
Keynote: De virtuele vestiging van de toekomst
12:10 - 12:45
Chantal Janse en Daniel Visser
Spreker
Chantal Janse en Daniel Visser
Organisatie
YoungCapital

Tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni verzorgt YoungCapital een keynote over de virtuele vestiging van de toekomst. Janse en Visser lichten vast een tipje van de sluier. “We zien de voordelen van conversational automation”, zegt Visser. “Om dat door de hele candidate journey te verweven. We hebben een case hebben weten te bewerkstelligen waarin we kandidaten na sollicitatie binnen een uur aan een baan hebben geholpen.”
“Het gaat ons er ook juist om dat recruiters het waardevolle werk kunnen doen”, voegt Janse toe. “Waar krijgen mensen energie van, waar kunnen zij het verschil maken? Dat zijn de uitgangspunten geweest. Het lijkt me iets wat voor alle organisaties in Nederland interessant is, omdat het allemaal draait om het werk van een recruiter zo relevant mogelijk te maken. Wanneer je de administratieve last voor hen kunt wegnemen, dan maak je het verschil.”

Break op Demo_Day beursvloer
Break op Demo_Day beursvloer
12:45 - 13:45

Geniet van een verzorgde lunch en neem de tijd om over de beursvloer van Demo_Day te lopen.

Talkshow: Effectief werven & selecteren
Diddo van Zand en Bo Stevens
Talkshow: Effectief werven & selecteren
14:10 - 14:30
Diddo van Zand en Bo Stevens

Diddo van Zand, Ixly en Bo Stevens, Carerix schuiven aan bij de talkshowtafel waar host Annemarie van Campen de talkshow zal leiden.

Talkshow onderwerp: Effectief werven & selecteren
Steeds meer onderdelen van het recruitmentproces worden geautomatiseerd denk daarbij aan repeterende taken. Hierdoor kan de recruiter zich concentreren op het leveren van toegevoegde waarde en de candidate experience gaat er ook nog op vooruit. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goede balans hebt tussen wat je nu wel en niet moet automatiseren?

Stay human in a digital world
Jarno Duursma
Stay human in a digital world
14:30 - 15:10
Jarno Duursma
Spreker
Jarno Duursma

Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen. Tijdens de coronapandemie hebben we dit overduidelijk gevoeld: technologie helpt ons verder. Maar in de snel digitaliserende wereld blijft persoonlijk contact en de menselijke maat de doorslaggevende factor voor succes te zijn. Ook in de recruitmentwereld. Dus hoe moeten we de juiste balans vinden tussen mens en technologie? Wat moeten we in de toekomst door slimme computers laten doen? Waar zijn mensen juist goed in? Wat moet je morgen als professional doen om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt van de toekomst? Hoe kunnen we slimme software inzetten om personeelstekort op te lossen? In zijn keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 neemt Jarno Duursma je in sneltreinvaart mee in hoe we in een wereld die snel digitaliseert toch de menselijke maat kunnen behouden.

Meer over Jarno Duursma
Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

Afsluiting
Annemarie van Campen, dagvoorzitter
Afsluiting
15:10 - 15:20
Spreker
Annemarie van Campen
Organisatie
Dagvoorzitter

Afsluiting door dagvoorzitter Annemarie van Campen.

Over Annemarie van Campen
Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die mensen noemen als ze Annemarie omschrijven. Als dagvoorzitter heeft ze inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. In deze events zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. De afgelopen jaren heeft zij als project manager en adviseur uitgebreide ervaring opgedaan in digitale projecten bij complexe organisaties. Annemarie werkte onder andere voor het Amsterdam UMC, het CJIB en het Ministerie van Algemene Zaken. Tijdens Recruitment Tech neemt zij met plezier de mooie taak op zich om alle deelnemers soepel door de middag te leiden. Annemarie: “Ik streef voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ik graag door oppervlakkigheden heen prik.”

Netwerkborrel op Demo_Day beursvloer
Netwerkborrel op Demo_Day beursvloer
15:20 - 16:00

Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Loop over de beursvloer van Demo_Day en ontdek de laatste recruitmenttechnologieën.

Breakout B - Domtoren 1
Breakout B - Domtoren 1
Breakout B - Domtoren 1
Breakout 1B. Staffing Automations & AI Matching. Hoe zorg je dat het écht werkt?
Joram Timmerman, Byner - Rob Boersma, Jobrock - Phillip van Leeuwen, Textkernel
Breakout 1B. Staffing Automations & AI Matching. Hoe zorg je dat het écht werkt?
10:35 - 10:55
Joram Timmerman, Byner - Rob Boersma, Jobrock - Phillip van Leeuwen, Textkernel
Sprekers
Joram Timmerman, Rob Boersma en Philip van Leeuwen
Organisaties
Byner, Jobrock en Textkernel
Omschrijving
Zaal 7

Automations en AI matching zijn een krachtig wapen voor Staffing in deze schaarse arbeidsmarkt. Voor het snel en doeltreffend werven van grote volumes. Én voor het duurzaam engagen van talent. Van recruitment tot matching. Van plaatsing tot alumni en daarna. Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? En hoe krijg je het ECHT werkend? Wat zijn de voorwaarden voor succes? Ontdek het in deze inspirerende sessie.

Joram Timmerman
Joram Timmerman is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in de Staffing & Recruitment branche en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het #1 end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement voor Detacheerders, Uitzend- en Recruitmentbureaus. Daarnaast is Joram managing partner van Salesforce Consulting Partner Talent Peaks.

Rob Boersma
Rob Boersma is directeur van Jobrock, een toonaangevende, geïntegreerde recruitment marketing toolkit voor agencies om engagement met talent te starten op de plekken waar ze echt zijn. De tool stelt innovatieve recruitmentbureaus in staat om meesters te worden in hun vak door het effectief bereiken en binden van actieve en passieve kandidaten.

Philip van Leeuwen, Director of Global Partnerships, Textkernel
Philip van Leeuwen is Director of Global Partnerships van Textkernel. Met meer dan 12 jaar ervaring bij Textkernel, heeft Philip een sterk inzicht in welke rol AI-technologie kan spelen in het optimaliseren van recruitment processen. Hij deelt graag zijn gedachten en visie over hoe AI bedrijven kan helpen talent en banen beter en efficiënter te matchen.

Breakout 2B. Het nieuwe normaal
Arjan Vissers, Indeed
Breakout 2B. Het nieuwe normaal
11:25 - 11:45
Arjan Vissers, Indeed
Spreker
Arjan Vissers
Organisatie
Indeed
Omschrijving
Zaal 7

Omgaan met verwachtingen van personeel in een veranderende wereld, dat zal één van de uitdagingen van de komende tijd worden. Tijdens zijn sessie toont Arjan de resultaten van nieuw onderzoek van Indeed over de verwachtingen van werkzoekenden en trends op het gebied van werken op afstand. Informatie die je in je eigen talentstrategie kunt opnemen, zodat je klaar bent voor het nieuwe normaal.

Arjan Vissers, Sr. Recruitment Evangelist | Indeed
Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacataturewebsite in zowel Nederland als België.

Breakout 3B. WhatsApp optimaal inzetten in het recruitmentproces
Colin van Goethem, Artiflex
Breakout 3B. WhatsApp optimaal inzetten in het recruitmentproces
13:45 - 14:05
Colin van Goethem, Artiflex
Spreker
Colin van Goethem
Organisatie
Artiflex

WhatsApp toepassen in het recruitment proces kan veel voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan job alerts, intakegesprekken, selectievragen tijdens de sollicitatie of het activeren van je kandidatendatabase. Colin van Goethem vertelt in deze breakout sessie hoe Artiflex WhatsApp inzet op verschillende gebieden in het recruitmentproces.

Colin van Goethem, Projectleider – Artiflex
Colin is projectleider bij Artiflex, dé recruitment specialist voor vakmensen. In de jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan van alle facetten van de uitzendbranche. Recruitment, accountmanagement én backoffice. Hij legt veel focus op technologische trends en ontwikkelingen. Next level recruitment. Zijn speerpunten zijn snelheid, kwaliteit en deskundigheid.

Breakout C - Domtoren 2
Breakout C - Domtoren 2
Breakout C - Domtoren 2
Breakout 1C. ‘The Great Reskill’, het antwoord op de krapte in de arbeidsmarkt?
Dirk Meeuws, Mysolution
Breakout 1C. ‘The Great Reskill’, het antwoord op de krapte in de arbeidsmarkt?
10:35 - 10:55
Dirk Meeuws, Mysolution
Spreker
Dirk Meeuws
Organisatie
Mysolution
Omschrijving
Zaal 4

In deze break-outsessie neemt Dirk je mee in de wereld van omscholing, oftewel ‘The Great Reskill’. Waarom selecteren organisaties nog steeds met name op hard skills en zijn de soft skills/human skills onderbelicht? En kun je als organisatie jouw data slim inzetten om een veel groter potentieel aan werknemers aan te boren en hiermee de kans op goede matches te vergroten? In deze sessie kom je erachter hoe je technologie kunt inzetten voor deze ‘The Great Reskill’.

Dirk Meeuws, product owner bij Mysolution
Dirk Meeuws is bij Mysolution verantwoordelijk voor het recruitmentplatform en data & analytics. Hij denkt strategisch mee met zowel directe werkgevers als recruitmentbureaus. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk gebruikt zijn technische achtergrond voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten van Mysolution.

Breakout 2C. 50% van de kandidaten stapt uit het recruitmentproces omdat het te lang duurt
Mark Benschop - Bullhorn en Dries Vrijders - HRlinkIT
Breakout 2C. 50% van de kandidaten stapt uit het recruitmentproces omdat het te lang duurt
11:25 - 11:45
Mark Benschop - Bullhorn en Dries Vrijders - HRlinkIT
Spreker
Mark Benschop en Dries
Organisatie
Bullhorn
Omschrijving
Zaal 4

3 op de 5 kandidaten werkt het liefst met een recruiter vanwege de persoonlijke aandacht, maar 50% haakt af omdat het proces te lang duurt. Wij zien dat veel recruitment organisaties deze behoefte herkennen en op zoek zijn naar oplossingen die handmatige taken automatiseren, maar toch het wervingsproces persoonlijk houden. In deze inspiratiesessie staan wij samen met HRlinkIT stil bij dit vraagstuk en delen wij onze visie over hoe je die 50% kandidaten in de recruitment cycle kunt houden, wat best practices zijn en hoe je jouw tech-stack kunt inzetten om het proces optimaal in te richten.

Mark Benschop - Senior Account Executive EMEA
Mark is Senior Account Executive EMEA bij Bullhorn en heeft de grotere klanten en prospects van Europa in zijn portfolio. Hij werkt meer dan 6 jaar in de recruitment software business en daarvoor heeft hij ruim 5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet hij in om als een goede sparringpartner te functioneren als het gaat om het optimaliseren van recruitment processen en het inzetten van de juiste technologie. Hij helpt dagelijks bestaande en nieuwe klanten hun processen efficiënter en effectiever te maken.

Dries Vrijders - Business Solution Architect
Dries Vrijders is business solution architect bij HRlinkIT. Met zijn kennis en ervaring binnen technologie en de arbeidsmarkt helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

Breakout 3C. Succesvol selecteren op soft skills
Diddo van Zand, Ixly
Breakout 3C. Succesvol selecteren op soft skills
13:45 - 14:05
Diddo van Zand, Ixly
Spreker
Diddo van Zand
Organisatie
Ixly

Kansen vergroten door te selecteren op soft skills levert betere resultaten op. Diddo van Zand, oprichter en directeur van Ixly, legt uit waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn. Aan de hand van praktijkcases schetst Diddo een beeld van de methoden voor succesvol selecteren.

Diddo van Zand, Directeur | Ixly
Psychometrist, Ondernemer en Spreker. Als wetenschapper en ondernemer heeft Diddo met succes meerdere innovatieve oplossingen naar de markt gebracht. Met zijn achtergrond in het ontwikkelen van assessments op het snijvlak van psychometrie, IT en data science weet hij als geen ander wat er kan en hoe de vraag in de markt te vertalen naar de toekomst.

Breakout D - Domtoren 3
Breakout D - Domtoren 3
Breakout D - Domtoren 3
Breakout 1D. Hoe arbeidsmarktdata IKEA heeft geholpen met werven van 70 logistieke medewerkers
Laura Hagen-Game, IKEA
Breakout 1D. Hoe arbeidsmarktdata IKEA heeft geholpen met werven van 70 logistieke medewerkers
10:35 - 10:55
Laura Hagen-Game, IKEA
Spreker
Laura Hagen-Game
Omschrijving
Zaal 5

Toen IKEA Delft na lange sluiting de winkel weer opende, bleek dat ze veel nieuwe medewerkers nodig hadden. Daarom is IKEA aan de slag gegaan met arbeidsmarktdata om de concurrentie voor te zijn. IKEA bracht in kaart wat de doelgroep belangrijk vindt en hoe de doelgroep is te bereiken. Met deze informatie hebben de recruiters van IKEA de vacatureteksten aangepast en nieuwe kanalen ingezet. Uiteindelijk zijn er in negen maanden 70 nieuwe logistiek medewerkers aangenomen.

Meer informatie over Laura Hagen-Game, HR Generalist IKEA
Als HR Generalist voor de IKEA Delft store ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse HR processen op in-, door- en uitstroom. Daarnaast ligt mijn focus op recruitment en ben ik een groot gedeelte van de dag bezig met de werving en selectie van nieuwe personeel voor onze winkel. Van employer branding en het opstellen van een vacaturetekst tot het voeren van selectiegesprekken en het beheren van de talentpool.

Breakout 2D. ATS als basis voor HR
Ronald de Kruijf, CareerControl
Breakout 2D. ATS als basis voor HR
11:25 - 11:45
Ronald de Kruijf, CareerControl
Spreker
Ronald de Kruijf
Organisatie
CareerControl

Een grote organisatie met verschillende directies met ieder de eigen kenmerken kan niet meer zonder een flexibel ATS. Ronald de Kruijf neemt u mee in de wereld van een complexe en succesvolle implementatie.

Ronald de Kruijf, Projectmanager CareerControl
Ronald is directeur, eigenaar van CareerControl. In de combinatie van data, proces en projectmanagement voert hij implementaties uit. De kennis van recruitment processen en vakinhoudelijke kennis zet hij in om succesvolle veranderingen door te voeren

Breakout 3D. Van ervaringsgericht werven naar hard en soft skills gebaseerd werven
Filip De Geijter, Actonomy en Leon Buijsman, Ubeeo
Breakout 3D. Van ervaringsgericht werven naar hard en soft skills gebaseerd werven
13:45 - 14:05
Filip De Geijter, Actonomy en Leon Buijsman, Ubeeo

Het gebruik van online assessments om soft skills in kaart te brengen wint aan belang. Online assessments hebben echter het nadeel dat ze heel wat inspanning van de kandidaat vragen en bovendien vrij duur zijn. Daarom wordt na een eerste selectie doorgaans maar een beperkte set van kandidaten gevraagd een online assessment te doen.

Door het gebruik van taaltechnologie bestaat nu de mogelijkheid om van alle kandidaten (sollicitanten) een softskills profiel te creëren, zonder dat de kandidaat daar extra inspanning moet voor doen. Alle kandidaten kunnen dus gedurende het gehele proces gescreend worden op basis van hard én soft skills. Dat maakt een beoordeling sneller en nauwkeuriger.

In deze breakout krijg je onder meer aan de hand van een case van NS te zien hoe je succesvol kunt werven op basis van een oplossing waarin drie bedrijven samenwerken bij het in kaart brengen van de hard- en soft skills: Ubeeo, Actonomy en traicie.

Recruitment Tech Event 2022

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Presenting partner

Ubeeo