The Benelux Recruitment Tech Landscape 2022 II

Op donderdag 9 juni is alweer de negende editie van The Benelux Recruitment Tech Landscape onthuld tijdens Demo_Day en het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Het overzicht bestaat uit ruim 200 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland, België of Luxemburg. Net als met haar sites en events draagt ook de Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke versie van de Benelux Recruitment Tech Landscape 2022 II te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Network is het mogelijk de A2-poster (59,4 x 42,0 cm) te bestellen voor € 6,50 (exclusief verzendkosten).

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2023 (versie 10) die tijdens Case_Day 2022 op 3 november 2022 wordt gelanceerd inclusief vermelding op Recruitmenttech.nl/leveranciers en (nieuw): opname in het leveranciersoverzicht in de Recruitment Tech Survey 2023.

Recruitment Tech Landscape 2022 II - groot

Colofon

  • Dit is de negende editie en we zijn ons ervan bewust dat er per abuis leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt 3 november 2022 de tiende editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.