The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 II

Op 11 juni 2020 is tijdens Demo_Day Online 2020 alweer de vijfde editie van The Benelux Recruitment Tech Landscape onthuld.

Het overzicht bestaat uit ruim 200 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland, België of Luxemburg. Net als met haar sites en events draagt ook The Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke versie van de Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Media is het mogelijk de A2-poster (59,4 x 42,0 cm) te bestellen voor €6.50 (exclusief verzendkosten). Er kan vervolgens gekozen worden om de poster gevouwen naar A4 of opgerold te ontvangen.

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2020 (versie 5) en de Guide (online én print).

Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 II Large

Colofon

  • Dit is de vierde editie en we zijn ons ervan bewust dat er per abuis leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt 11 juni 2020 de vijfde editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.