The Benelux Recruitment Tech Landscape 2022

Op donderdag 25 november is alweer de achtste editie van The Benelux Recruitment Tech Landscape onthuld.

Het overzicht bestaat uit ruim 200 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland, België of Luxemburg. Net als met haar sites en events draagt ook The Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke versie van de Benelux Recruitment Tech Landscape 2022 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Network is het mogelijk de A2-poster (59,4 x 42,0 cm) te bestellen voor €6.50 (exclusief verzendkosten).

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2022 (versie 9) die tijdens Demo_Day 2022 wordt gelanceerd inclusief vermelding op  Recruitmenttech.nl/leveranciers.

Colofon

  • Dit is de achtste editie en we zijn ons ervan bewust dat er per abuis leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt medio 2022 de negende editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.