The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019

Op 6 juni is tijdens Demo_Day 2019 alweer de derde editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld, nadat een jaar eerder tijdens hetzelfde event de eerste, The Recruitment Tech Landscape 2018, werd gelanceerd. De nieuwe versie is de Recruitment Tech Funnel. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan nu in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. Het overzicht bestaat uit bijna 120 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Media is het mogelijk de A2-poster te bestellen voor €4.50 (exclusief verzendkosten). Er kan vervolgens gekozen worden om de poster gevouwen of opgerold te ontvangen.

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2020 en de Guide (online én print).

The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019

Colofon

  • Dit is de derde editie en we zijn ons ervan bewust dat er per abuis leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt 21 november 2019 de vierde editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.