The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019

Op 22 november 2018 is de tweede editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld, nadat eerder op 7 juni 2018 tijdens Recruitment Tech Demo_Day werd The Recruitment Tech Landscape 2018 gepresenteerd. Het overzicht bestaat uit bijna 120 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Media is het mogelijk de A2-poster te bestellen voor €4.50 (exclusief verzendkosten). Er kan vervolgens gekozen worden om de poster gevouwen of opgerold te ontvangen.

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2019 en de Guide (online én print).

Colofon

  • Dit is de tweede editie en we zijn ons ervan bewust dat er per abuis leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt 6 juni 2019 de derde editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.