Benelux Recruitment Tech Landscape 2024 II

Dinsdag 4 juni 2024 is alweer de dertiende editie van de Benelux Recruitment Tech Landscape onthuld tijdens  Recruitment Tech Demo_Day in Utrecht. Het overzicht bestaat uit ruim 200 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland, België of Luxemburg. Net als met haar sites en events draagt ook de Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment. Op deze pagina vind je meer informatie over het overzicht, kun je hem downloaden en kun je als leverancier je aanmelden of wijzigingen doorgeven.

Bestel A2 poster

De Benelux Recruitment Tech Landscape aan jouw muur? Bestel hem dan op A2-formaat en ontvang de poster bij jouw op kantoor of thuis.

In de shop van Recruitment Tech Network kun je de A2-poster (59,4 x 42,0 cm) bestellen voor € 7,50 (exclusief verzendkosten).

Leverancier?

Voeg toe of wijzig je vermelding voor Landscape 2025 (versie 14) die tijdens Recruitment Tech Event 2024 op 7 november 2024 wordt gepresenteerd inclusief vermelding op Recruitmenttech.nl/leveranciers en opname in de Leveranciersgids in de Recruitment Tech Survey 2025.

Colofon

  • Dit is de dertiende editie en we zijn ons ervan bewust dat er per ongeluk leveranciers kunnen ontbreken. Excuses hiervoor. Gelukkig verschijnt 7 november 2024 de veertiende editie.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Spreker