Staffing Tech Talkshow – bekijk de replay

Staffing Tech Talkshow

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Deze en nog veel meer vragen worden dinsdagochtend 7 december besproken in de online live Staffing Tech Talkshow. De uiteenlopende leveranciers Byner, Scotty Technologies, RecruitNow en Tigris schuiven aan de tafel bij host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network, om het over de toekomst van Staffing Tech te hebben. Laat je in 1 uur bijpraten over de trends in 2022 en verder. Stel jouw vragen aan de gasten en reageer op stellingen.

Aanmelden replay en downloaden e-book

Naam*
Ik wil...*
Akkoord*

Voor wie?

Deze online talkshow is voor professionals werkzaam bij een arbeidsbemiddelaar met interesse in staffing technologie (front-, mid- en backoffice).

Online event
Via pc, laptop of smartphone
On demand
Aanmelden is gratis

Programma

Recruitment Staffing Tech Talkshow 2021

11:00
11:10
11:20
11:30
11:40
11:50
12:00
Recruitment Staffing Tech Talkshow
Recruitment Staffing Tech Talkshow
Recruitment Staffing Tech Talkshow
Opening
Opening Staffing Tech Talkshow
Opening

Host Martijn Hemminga, opricht van Recruitment Tech Network, opent de Staffing Tech Talkshow.

Staffing Tech Outlook - Part 1
Byner & Scotty Technologies
Staffing Tech Outlook - Part 1
11:05 - 11:30
Byner & Scotty Technologies
Spreker
Joram Timmerman en Rik Verbrugge
Organisatie
Byner en Scotty Technologies

Host Martijn Hemminga gaat in Staffing Tech Outlook - Part 1 in gesprek met Joram Timmerman van Byner en Rik Verbrugge van Scotty Technologies. Samen blikken ze terug op 2021 en vooruit op 2022. Ontdek hoe jij als bureau jouw front-, mid- en backoffice optimaal kunt optimaliseren met de juiste tooling. Beide gasten delen de trends die zij zien voor de staffing markt en beantwoorden graag vragen van kijkers.

Meer informatie over Joram Timmerman, Oprichter/partner, Byner
Joram Timmerman is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in de Staffing & Recruitment branche en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het #1 end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement voor Detacheerders, Uitzend- en Recruitmentbureaus. Daarnaast is Joram managing partner van Salesforce Consulting Partner Talent Peaks.

Meer informatie over Rik Verbrugge, Product Manager Staffing, Recruitment and RPO, Scotty Technologies
Meer informatie volgt..

Staffing Tech Outlook - Part 2
RecruitNow & Tigris
Staffing Tech Outlook - Part 2
11:30 - 11:55
RecruitNow & Tigris
Spreker
Jeroen van Heeswijk en Maikel Neelen
Organisatie
RecruitNow en Tigris

Host Martijn Hemminga gaat in Staffing Tech Outlook - Part 2 in gesprek met Jeroen van Heeswijk van RecruitNow en Maikel Neelen van Tigris. Samen blikken ze terug op 2021 en vooruit op 2022. Ontdek hoe jij als bureau jouw front-, mid- en backoffice optimaal kunt optimaliseren met de juiste tooling. Beide gasten delen de trends die zij zien voor de staffing markt en beantwoorden graag vragen van kijkers.

Meer informatie over Jeroen van Heeswijk, Software Product Owner, RecruitNow
Jeroen is Product Owner bij RecruitNow en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ATS Cockpit. Hij heeft ruime praktijkervaring in de arbeidsbemiddeling van Consultant tot regio-directeur. Drie jaar geleden de stap gemaakt naar recruitment tech om met zijn kennis en ervaring het leven van recruiters/intercedenten makkelijker te maken.

Meer informatie over Maikel Neelen, CTO, Tigris
Maikel is één van de 3 oprichters van Tigris als CTO verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het flexplatform. Ook vormt hij voor een belangrijk deel de toekomstvisie van Tigris. Digitaal volwassen flexbureaus die beter kunnen samenwerken op één geïntegreerd platform, dat is zijn doel.

Recap en afsluiting
Afsluiting van de Staffing Tech Talkshow
Recap en afsluiting

Host Martijn Hemminga, opricht van Recruitment Tech Network, geeft een recap van de talkshows en sluit de Staffing Tech Talkshow af.

Start Recruitment Tech Together Show 2021
Welkom
Start Recruitment Tech Together Show 2021

Tafelgesprek 1: Tech Together... with customers
Ubeeo en Ixly
Tafelgesprek 1: Tech Together... with customers
10:05 - 10:25
Ubeeo en Ixly

Ubeeo en Ixly gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with customers. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Ubeeo en Ixly in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Leon Buijsman, Eigenaar directeur Ubeeo
Toen Leon klein was droomde hij al van een eigen bedrijf. In 2004 durfde hij de stap te nemen met een hele vroege versie van wat nu Ubeeo ATS is. De eerste jaren in zijn eentje en nu met een team in een mooi kantoor aan de Maas. Als Rotterdamse ondernemer staat hij graag mijn voeten in de klei en bouw ik zelf mee aan oplossingen met een hoog "kan niet, bestaat niet'-gehalte.

Meer informatie over Diddo van Zand, Directeur Ixly
Psycholoog / Ondernemer. Gepassioneerd door het ontwikkelen en publiceren van psychometrische tests en vragenlijsten en onderzoek. Innovatie van de assessmentindustrie met adaptieve tests, video-competentietests, geïntegreerde e-assessments.

Tafelgesprek 2: Tech Together... with partners
Mysolution & Tigris
Tafelgesprek 2: Tech Together... with partners
10:25 - 10:45
Mysolution & Tigris

Mysolution & Tigris gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... with partners. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Mysolution en Tigris in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Maikel Neelen, CTO Tigris
Maikel is één van de 3 oprichters van Tigris als CTO verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het flexplatform. Ook vormt hij voor een belangrijk deel de toekomstvisie van Tigris. Digitaal volwassen flexbureaus die beter kunnen samenwerken op één geïntegreerd platform, dat is zijn doel.

Meer informatie over René Bolier, CCO Mysolution
René is op een missie om technologie en data voor recruitment teams en bedrijven te laten werken. Hij doet niets liever dan anderen vooruithelpen en wordt ook heel gelukkig van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, lekker uit eten gaan en een potje pokeren. Hij heeft in de afgelopen 13 jaar veel geleerd door zijn rollen in recruitment, -advertising en -technologie bedrijven en deelt.

Tafelgesprek 3: Tech Together... HR & Recruitment
Indeed & Intelligence Group
Tafelgesprek 3: Tech Together... HR & Recruitment
10:45 - 11:05
Indeed & Intelligence Group

Indeed & Intelligence Group gaan samen in gesprek over het thema Tech Together... HR & Recruitment. Er wordt ook aandacht gegeven aan de inzet van Indeed en Intelligence Group in 2021 en de plannen voor 2022.

Meer informatie over Arjan Vissers, Sr. Recruitment Evangelist | Indeed
Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacataturewebsite in zowel Nederland als België.

Meer informatie over Marleen Kramer, Accountmanager | Intelligence Group
Marleen houdt zich met veel plezier bezig met de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze kennis past zij dagelijks toe in haar werk als accountmanager bij Intelligence Group, waarbij ze met uiteenlopende organisaties in contact is over wervings- en selectievraagstukken.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Meld je aan voor de e-mail update om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.