Dit zijn de 18 inzendingen voor de Recruitment Tech Awards 2021

Voor de Recruitment Tech Awards 2021 dingen liefst achttien partijen mee. Er zijn zeven cases en elf tools die zich hebben aangemeld voor de felbegeerde Awards. Benieuwd? Lees dan hieronder meer over alle aanmeldingen.

De vakjury 2021

De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2021 bestaat uit: Monique de Jong (Interim Recruitment Marketeer), Marnix de Groot (Innovatie Manager HR Tech & Talent Alliander), Patrice Boonstoppel (Teamlead Recruitment Aon & Recruitment Project Professional Compagnon), Olfertjan Niemeijer (Managing Consultant Independent Recruiters) en Maarten Broesterhuizen (Global Lead Recruitment Technology & Data bij BAM). Bekijk hier de uitgebreide profielen van de vakjury. Zij zullen alle inzendingen beoordelen, en een voorselectie maken. Uit de Voorselectie kiest de Vakjury de nominaties en vervolgens telt de stem van de vakjury voor 50% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De andere 50% wordt bepaald door de uitslag van de publieksjurering. De Voorselectie wordt woensdagmiddag 15 september om 16.00 uur bekendgemaakt via deze website.

7 cases

Deze zeven cases hebben zich aangemeld voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • AZ Alkmaar
  Breindata BrainsFirst maakt realiseren van unieke recruitment-strategie van AZ mogelijk. De succesvolle build-strategie vereist een andere blik op talent.
 • Easy Way
  Geautomatiseerde kandidaatconversatie voor sollicitatie, preselectie en interviewplanning in 2 minuten via WhatsApp met volledige koppeling naar het ATS.
 • IMC
  Inclusiever selecteren leidt dankzij de inzet van de brain-based assessment games van BrainsFirst tot de gewenste resultaten qua effect & efficientie.
 • Intergamma
  1000 sollicitaties per week worden bij Intergamma omgezet in kwalitatieve, verrijkte kandidaten. Allemaal dankzij automatisering met WhatsApp.
 • Luchtverkeersleiding Nederland
  LVNL en BrainsFirst laten zien dat het toevoegen, analyseren, interpreteren & toepassen van relevante brein-data in selectieproces aanzienlijk verbetert.
 • Viaconnect BV
  Ons recruitment process geeft inzicht! Assessments voor iedereen. Verhoogde engagement met onze opdrachtgevers en kandidaten. Matching en controle!
 • YoungCapital
  Beschikbaar om bij de coronatest- en vaccinatielijn te werken? Deze digitale recruitment-assistent belde en screende binnen 4 uur 7.000+ kandidaten.

11 tools

Deze elf tools hebben zich aangemeld voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • Audio Intakes
  Geintegreerde audio question & answer technologie waarmee we onnodige live communicatie voorkomen en kandidaten sneller en beter kunnen kwalificeren.
 • BrainsFirst
  Het BrainsFirst carrierekompas is een wetenschappelijke tool die strategische carrièrekeuzes mogelijk maakt door je brein te plaatsen in het ESCO framework
 • Cammio
  Met Clips deel je eenvoudig videoberichten met kandidaten. Zo maak je een hyperpersoonlijke eerste indruk die beter opvalt en beter converteert dan tekst!
 • Fring
  Fring is het social freelance management platform waar freelancers en bedrijven elkaar volgen, vinden en verbonden blijven voor het delen van werk.
 • Minggo
  Nieuwe vacatures online doorgeven, geschikte profielen voorstellen aan de klant of een interview laten inplannen? Dat kan via een klant of kandidaat app!
 • Recrout.com
  Applicant Matching System dat werkgevers helpt om op een objectieve en volledig digitale manier hun volledige recruitment proces in te richten
 • Recruit Robin
  Met Nibor hebben recruiters toegang tot een nieuwe bron kandidaten. Één bron met alle onbenutte kandidaten (95%) uit recruitment agency databases.
 • Scotty Technologies
  Scotty Job in a Day toetst grote aantallen kandidaten tegelijkertijd, in iedere taal en op ieder gewenst moment, volledig automatisch op geschiktheid.
 • Textkernel
  Met de Data Enrichment APIs kunnen skill-profielen op verschillende manieren verrijkt worden, waardoor skill-gebaseerde recruitment effectiever wordt.
 • Ubeeo
  De tool laat toe om zonder externe assessments vroeg in het wervingsproces een ideale match te bepalen tussen kandidaat, bedrijf en functie!
 • Virtual Sales Recruiter
  Met de Virtual Sales Recruiter combineer je de beste matching én lead generation in één oplossing voor meer omzet en tijdswinst.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER