Dit is de Voorselectie van de Recruitment Tech Awards 2021

De 10 voorgeselecteerden voor de Recruitment Tech Awards 2021 zijn bekend. Uit 18 inzendingen, waarvan 11 tools en 7 cases, heeft de vakjury uiteindelijk 5 tools en 6 cases geselecteerd.

“Uiteenlopende tools & cases”

Monique de Jong, lid van de vakjury: “Wat was het leuk en interessant om alle inzendingen te zien! Het zijn heel uiteenlopende tools en cases. Waar de een puur gericht is op de perfect match, is de andere juist gericht met het aantrekken van de schaarse professional. Ik kijk uit naar de presentaties!” Op 27 september worden onderstaande cases en tools gepresenteerd aan de vakjury bij Awards Partner Compagnon.

Maarten Broesterhuizen, eveneens lid van de vakjury, sluit zich hierbij aan. “Dit jaar waren de inzendingen voor tooling en cases erg gevarieerd. Opvallend in de categorie Tooling was dat er goed doorontwikkeld wordt op de toepassing van video binnen recruitment evenals het selecteren op basis van skills en gedrag. In de categorie Cases was het interessant om te zien hoe men diverse tooling inzet om efficiënter en effectiever te recruiteren. Het schrijven van een inzending blijft een vak. In sommige gevallen was het niet meteen duidelijk waar het precies om ging.”

Cases in de Voorselectie

Onderstaande cases zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • AZ Alkmaar
  Breindata BrainsFirst maakt realiseren van unieke recruitment-strategie van AZ mogelijk. De succesvolle build-strategie vereist een andere blik op talent.
 • Easy Way
  Geautomatiseerde kandidaatconversatie voor sollicitatie, preselectie en interviewplanning in 2 minuten via WhatsApp met volledige koppeling naar het ATS.
 • IMC
  Inclusiever selecteren leidt dankzij de inzet van de brain-based assessment games tot de gewenste resultaten qua effect & efficientie.
 • Intergamma
  1000 sollicitaties per week worden bij Intergamma omgezet in kwalitatieve, verrijkte kandidaten. Allemaal dankzij automatisering met WhatsApp.
 • Luchtverkeersleiding Nederland
  LVNL en BrainsFirst laten zien dat het toevoegen, analyseren, interpreteren & toepassen van relevante brein-data in selectieproces aanzienlijk verbetert.
 • YoungCapital
  Beschikbaar om bij de coronatest- en vaccinatielijn te werken? Deze digitale recruitment-assistent belde en screende binnen 4 uur 7.000+ kandidaten.

Tools in de Voorselectie

Onderstaande tools zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2021:

 • Audio Intakes
  Geintegreerde audio question & answer technologie waarmee we onnodige live communicatie voorkomen en kandidaten sneller en beter kunnen kwalificeren.
 • BrainsFirst
  Het BrainsFirst carrierekompas is een wetenschappelijke tool die strategische carrièrekeuzes mogelijk maakt door je brein te plaatsen in het ESCO framework.
 • Cammio
  Met Clips deel je eenvoudig videoberichten met kandidaten. Zo maak je een hyperpersoonlijke eerste indruk die beter opvalt en beter converteert dan tekst!
 • Fring
  Fring is het social freelance management platform waar freelancers en bedrijven elkaar volgen, vinden en verbonden blijven voor het delen van werk.
 • Textkernel
  Met de Data Enrichment APIs kunnen skill-profielen op verschillende manieren verrijkt worden, waardoor skill-gebaseerde recruitment effectiever wordt.

Planning

Donderdag 18 november worden de Recruitment tech Awards uitgereikt tijdens de zevende editie van het Recruitment Tech Event die je zowel live in de Amsterdome kunt meemaken als via een livestream. Tot 1 oktober profiteer je nog van de early bird korting.

De hele planning:

17 september: Voorselectie bekend
27 september: Presentaties aan vakjury
18 oktober: Nominaties bekend
19 oktober: Start publieksjury
02 november: Einde publieksjury
18 november: Uitreiking

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER