De elf inzendingen die waren voorgeselecteerd voor de Recruitment Tech Awards 2019 hebben veel energie gestoken in de presentaties aan de vakjury op maandag 30 september. Een sfeerimpressie is te zien in bovenstaande video.

Inspirerende middag

Het was voor de vakjury bestaande uit juryvoorzitter Marieke van Heek (Frisse Blikken), bestaat uit Lianne Toebes (Lidl), Patrick Boonstra (zelfstandig expert), Frank Roders (Compagnon) en het nieuwe jurylid Marnix de Groot (Alliander) een inspirerende middag. De tools beten de spits af:

 • Blue Billywig
  Met interactieve Projects krijg je inzicht in de candidate journey en hoe video bijdraagt aan het behalen van recruitmentdoelstellingen.
 • HippoPage
  Een slimme intuïtieve SaaS oplossing om zonder development kennis, aantrekkelijke vacature landingspagina’s te maken, specifiek voor recruitment.
 • Karreer.com
  Karreers algoritme vervangt de traditionele recruiter. Matching dmv AI waarbij de professional betaald krijgt, die al swipend (game) een profiel aanmaakt.
 • Recruit Robin
  Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders.
 • Recruitment Accelerator
  Met de geautomatiseerde vacature intake van 8 à 12 minuten, heb je binnen 3 werkdagen een doelgroepgerichte vacaturetekst en wervingsplan.
 • Scarfforce
  Nieuwe online tool die recruiters in staat stelt om niet alleen te matchen op talent, maar ook op de drijfveren en diepste verlangens van kandidaten.
 • Textmetrics
  Textmetrics helpt recruiters bij het schrijven van vacatures. Hiervoor gebruikt het augmented assisted writing op basis van wetenschappelijk bewezen algoritmen.

Na een korte pauze waren vervolgens de cases aan de beurt:

 • Albert Heijn
  Albert Heijn innoveert sollicitatieproces voor winkels en boekt verbluffende resultaten.
 • Jumbo
  Jumbo, daar gebeurt het! Hoe dan? Kijk zelf maar, in 360° Virtual Reality.
 • Qambium
  In een markt die volledig op slot zit wist HR-Marketing bureau Qambium in één week tijd 47 sollicitanten te werven voor de functie servicemonteur.
 • Start People
  Door het combineren van marketing automation met de personal touch heeft Start People in 1 weekend maar liefst 700 leads voor de COA gerealiseerd.

Foto’s vakjurering

Bekijk op onze Facebook-pagina de foto’s van de vakjurering.

Genomineerden 21 oktober bekend

De vakjury kiest per categorie maximaal 3 nominaties. Maandag 21 oktober gaat juryvoorzitter Marieke van Heek langs de genomineerden om hen te verrassen met de nominatie, de dag erna start de publieksjury. De uitslag van de vakjury en de publieksjury samen bepaalt uiteindelijk wie 21 november tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event in Amsterdam de Recruitment Tech Awards 2019 gaan winnen. Tijdens dit evenement presenteren de nominaties ook nog een keer hun case of tool! Naast de toffe cases en tooling, is er ook een bomvol programma vol inspirerende keynotes, breakout-sessies en demo’s.

Boost jouw recruitment op het Recruitment Tech Event

Naast de toffe cases en tooling, is er ook een bomvol programma tijdens het Recruitment Tech Event 2019. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER