Sourcers opgelet: doe mee aan dit internationale onderzoek naar de populairste tools voor sourcing

Het leven van sourcers wordt een stuk makkelijker gemaakt met alle tools die er voor handen zijn. Wat zijn nou de populairste betaalde én gratis tools voor sourcers? Dat onderzoekt Recruitment Tech in deze internationale survey.

Handig overzicht

Met de input van zoveel mogelijk sourcers kunnen we een lijst samenstellen met de meestgebruikte tools. Naast dat jouw bijdrage van belang is om een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen van de handigste tools, maak je ook nog eens kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event 2019. Daarnaast verloten we tien exemplaren van de Recruitment Tech Guide, waar het uiteindelijke artikel ook in zal verschijnen. Uiteraard ontvang je de resultaten, indien gewenst, als eerste op je mail!

De survey is hier te vinden. Het invullen kost je slechts enkele minuten van je tijd. Het is tot 18 oktober mogelijk om de survey in te vullen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER