Ilse Visser:

Ilse Visser, mede-oprichter bij Undutchables, vertelt tijdens haar breakout-sessie op het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november over het automatiseren van zoveel mogelijk recruitmentprocessen zodat je de kandidaat maximale aandacht kan geven.

Wat ga je vertellen?

“Hoe je met behulp van high tech, high touch kunt creëren.”

Waarom mogen mensen jouw sessie niet missen?

“In de huidige kandidatenmarkt moet de focus liggen op tijd en aandacht voor de kandidaat. Nieuwe technologieën kunnen je helpen bij een zo’n efficiënt mogelijk recruitmentproces zodat je zoveel mogelijk tijd hebt voor de kandidaat. In mijn sessie vertel ik hoe we dit bij Undutchables hebben aangepakt, inclusief alle valkuilen.”

Je gaat vertellen dat recruitmentbureaus meer toegevoegde waarde moeten bieden dan een jobboard, door échte mensen en niet door workflows. Hoe zie jij de toekomstige rol (of het speelveld) van human en touch in recruitment voor je?

“Een nieuwe baan, nieuwe collega’s is even iets anders dan het bestellen van een nieuwe tv. Een nieuwe werknemer aannemen is wat anders dan het bestellen van een nieuwe bedrijfswagen. Het vervullen van vacatures heeft een enorm grote impact op het leven van de kandidaat en de productiviteit en bedrijfscultuur van een bedrijf. Waarom zou je dat in hemelsnaam aan een robot overlaten?” Tijdens haar sessie op 21 november gaat ze hier dieper op in.

Wat wordt in jouw ogen de grootste recruitment tech trend van 2020?

“De -menselijke- koppeling tussen de meest ingenieuze tech oplossingen en de recruiters in het veld: hoe mooi een oplossing ook lijkt, het moet op maat ingepast worden in het proces van de recruiter. De ‘van-tech-naar-maatwerk-implementatie-vertaler’ verdient uiteindelijk het geld voor je.”

Kan je iets vertellen over de huidige uitdaging van jouw (recruitment)team?

“We werken hard aan het verder uitbouwen van de efficiency mogelijkheden in het nieuwe systeem. Rapportages, koppelingen met Marketing tools, verdere automatisering werkproces, et cetera.”

Boost jouw recruitment op het Recruitment Tech Event

Wil jij de sessie van Ilse Visser niet missen? Kom dan naar het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november in Amsterdam. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER