Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van recruitmentsystemen

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de veertiende editie aandacht voor de aanbieders van recruitmentsystemen.

De leveranciers van recruitmentsystemen

Op de Landscape vinden we bijna dertig aanbieders van recruitmentsystemen. In de Recruitment Tech Guide zijn er momenteel liefst 35 te vinden. We delen de groep in tweeën en behandelen hier de eerste helft van de aanbieders van recruitmentsystemen. We beginnen met OTYS, Hireserve ATS en HROffice. OTYS levert gebruiksvriendelijke en geavanceerde software die het werkproces van recruiters vereenvoudigt, versnelt en verbetert, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. De internationale recruitment software van HROffice biedt je overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin deze verkeren. Allemaal vanuit één omgeving. Maak je recruitmentproces eenvoudiger, overzichtelijker én kwalitatief beter.

Gini Recruit is de nieuwste generatie recruitment & outplacement software. Met Taleevo deel je vacatures op sociale media, vacaturesites en houd je je kandidaten bij in één recruitmentsysteem. De webapplicatie van Cloud-Recruitment biedt je een eenvoudige ondersteuning van alle recruitment werkzaamheden. WiseNose WorkForce is de perfecte software voor detacheringsorganisaties, werving- en selectiebureaus, en re-integratiebureaus. Talentsquare biedt een gratis eenvoudig recruitmentsysteem waarmee vacatures, kandidaten, advertenties en employer branding kunnen worden beheerd. Recruity is een state-of-the-art open source software systeem voor het ondersteunen van je recruitment. Homerun is online recruitment software die jouw recruitment persoonlijk en effectief maakt.

Volgende week staan we stil bij de andere aanbieders van recruitmentsystemen. In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Recruitment Tech Landscape 2018

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Aanmelden voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

 1. Aanbieders van recruitmentsites
 2. Aanbieders van Multiposting
 3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
 4. Aanbieders van cv-screening
 5. Aanbieders van video-recruitment
 6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
 7. Aanbieders van uitzendsoftware
 8. Aanbieders van mobile recruitment
 9. Aanbieders van matching & search
 10. Aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising
 11. Aanbieders van onboarding
 12. Aanbieders van data & dashboards
 13. Aanbieders van referral recruitment & bots

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER