Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van uitzendsoftware

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de zevende editie aandacht voor de aanbieders van uitzendsoftware.

De leveranciers van uitzendsoftware

Op de Landscape vinden we negen aanbieders van uitzendsoftware. Tigris biedt een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Actief Software heeft software voor organisaties die zich bezighouden met uitzending, detachering, recruitment, werving & selectie en ZZP-ers. UBplus ondersteunt het complete bedrijfsproces. Synerg-e is een softwarebedrijf dat totaalpakketten bouwt voor de uitzendbranche.

Pivoton biedt software voor de administratieve en commerciële processen in de flexmarkt. FlexService software is standaard maatwerk voor intermediairs in de flexmarkt, efficiënt en betrouwbaar. Mysolution helpt uitzenders en detacheerders beter te presteren met innovatieve software en apps. Freepack Software is leverancier van programmatuur voor uitzendorganisaties. Easyflex is het complete softwarepakket voor flexwerk, dat de belangrijkste processen in de organisatie ondersteunt.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

Recruitment Tech Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening
  5. Aanbieders van video-recruitment
  6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER