Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van data & dashboards

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de twaalfde editie aandacht voor de aanbieders van data & dashboards.

De leveranciers van data & dashboards

Op de Landscape vinden we zes aanbieders van data & dashboards. De geavanceerde zoektechnologie en gedetailleerde, actuele kennis van de arbeidsmarkt maken Jobfeed tot een waardevolle informatiebron, analysemiddel én acquisitietool. Met alle vormen van arbeidsmarktdata trekt Intelligence Group al 15 jaar ten strijde tegen de ‘onderbuik’ van de recruitmentbeslissingen.

Cloudwatch ontwikkelt HR dashboards waarin informatie over alle HR processen in inzichtelijk wordt gemaakt. David’s Data biedt een app waarbij de data van de kandidaat (GDPR-proof) blijft. TAMO van HRlinkIT brengt actuele data uit meerdere bronnen samen. Met Ratecard verzamel je feedback, beheer je je reputatie en publiceer je referenties via zoekmachines en sociale media. Jobdigger biedt een nauwkeurige en actuele vacaturezoekmachine voor de arbeidsmarktprofessional op zoek naar leads.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Recruitment Tech Landscape 2018

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Aanmelden voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

 1. Aanbieders van recruitmentsites
 2. Aanbieders van Multiposting
 3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
 4. Aanbieders van cv-screening
 5. Aanbieders van video-recruitment
 6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
 7. Aanbieders van uitzendsoftware
 8. Aanbieders van mobile recruitment
 9. Aanbieders van matching & search
 10. Aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising
 11. Aanbieders van onboarding

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER