Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van onboarding

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de elfde editie aandacht voor de aanbieders van onboarding.

De leveranciers van onboarding

Op de Landscape vinden we zeven aanbieders van onboarding. Ivanti ontlast HR-professionals door het on- en offboardingproces van medewerkers te automatiseren. Appical is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van het inwerken van nieuwe medewerkers. Initiafy helpt bij de de onboarding van een een groot aantal aantal nieuwe medewerkers binnen de organisatie.

Moovs ontwikkelde een onboarding app gericht op kennisontwikkeling van nieuwe medewerkers met betrekking op bijvoorbeeld de organisatie, historie, strategie, waarden. Viatask maakt het aanmaken, beheren, versturen en ondertekenen van contracten makkelijk, snel en efficiënt. Xylos stoomt nieuwe medewerkers snel klaar met de SharePoint-onboarding app. De onboarding app van Talmundo zorgt dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen en sneller ‘up to speed’ zijn. Verder staan in de Guide It’sallabout en UP Learning.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Recruitment Tech Landscape 2018

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Aanmelden voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening
  5. Aanbieders van video-recruitment
  6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
  7. Aanbieders van uitzendsoftware
  8. Aanbieders van mobile recruitment
  9. Aanbieders van matching & search
  10. Aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER