Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van multiposting

Tijdens Demo_Day 2018 is de eerste editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de tweede editie aandacht voor de aanbieders van multiposting.

Multiposting

Op de landscape is een viertal organisaties te vinden dat gespecialiseerd is in multiposting: Recruitment Technologies, Mimir, Broadbean en InGoedeBanen.nl. Met Recruitment Technologies, dat tot voor kort Knollenstein heette, kan je met één klik je vacature op job boards, social networking sites en andere doelgroep websites plaatsen. Mimir levert multipostdiensten die volledig geïntegreerd kunnen worden in recruitmentsoftware. Broadbean biedt technologie waarmee je direct vacatures kunt multiposten op vacaturesites en sociale media. Via InGoedeBanen.nl verspreid je je vacatures snel en eenvoudig op meer dan 500 jobboards, social media of op je eigen website.

In de eerste editie van de Landscape-serie namen we de aanbieders van recruitmentsites onder de loep.

Overzicht

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor de nieuwe editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER