Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van recruitmentsites

Tijdens Demo_Day 2018 is de eerste editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. De aftrap is voor de aanbieders van recruitmentsites.

Recruitmentsites

Op de landscape is een viertal organisaties te vinden dat gespecialiseerd is in recruitmentsites: Minescape, Talmark, Floyd & Hamilton en Endouble. Minescape, dat sinds vrijdag RecruitNow heet, levert diensten op gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Met dit brede aanbod kunnen ze het hele online recruitmentproces uit handen nemen. Talmark helpt werkgevers en HR dienstverleners met het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talenten in Nederland en België. Floyd & Hamilton ontwerpt innovatieve, gebruiksvriendelijke en aansprekende ‘werken bij’ websites voor de werving van medewerkers. Endouble is gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van carrière-platforms.

Overzicht

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor de nieuwe editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER