RT Landscape: een blik op de leveranciers van e-Assessments, tests & predictive recruitment

Tijdens Demo_Day 2018 is de eerste editie van The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de derde editie aandacht voor de aanbieders van e-Assessments, tests & predictive recruitment.

e-Assessments, tests & predictive recruitment

Zoals hieronder te zien zijn er flink wat aanbieders van e-Assessments, tests en predictive recruitment te vinden op The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018. De start-ups Equalture en Saleskandidaat, maar ook ASSESS SystemsCubiks, GITP, HFMtalentindex, KandidaatSelect, L&D Support, Online Talent Manager, Scorius, TalentQ, IVY works, CompanyMatch en BrainsFirst. In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

In de eerste editie van de Landscape-serie namen we de aanbieders van recruitmentsites onder de loep. In de tweede editie stonden we stil bij de aanbieders van Multiposting.

Overzicht

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor de nieuwe editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER