De 12 inzendingen die waren voorgeselecteerd voor de Recruitment Tech Awards 2018 hebben veel energie gestoken in de presentaties aan de vakjury op maandag 1 oktober. Met professionele slides, speciaal opgenomen video’s en VR-brillen werd getracht de 5-koppige vakjury voor zich te winnen.

Pittige middag

Het was voor de vakjury bestaande uit Marieke van Heek, Frank Roders, Lianne Toebes, Patrick Boonstra en Ron Janssen hard werken want in plaats van de gebruikelijke 10 waren er 12 inzendingen voorgeselecteerd. De tools beten de spits af en op alfabetische volgorde presenteerden FlipbaseHoooop.nlIntelligence GroupOnRecruitRecruitment BuildersRecruitNow en Starred hun tooling. Na een korte pauze waren vervolgens de cases aan de beurt: AllianderA.S. WatsonGemeente UtrechtPersgroep en VNOM.

Genomineerden 22 oktober bekend

Maandag 22 oktober gaat juryvoorzitter Marieke van Heek langs de genomineerden om hen te verrassen met de nominatie. Van 23 oktober tot en met 8 november is het vervolgens aan de vakjury om hun stem uit te brengen. De keuze van de vakjury en van de publieksjury tellen beiden voor 50% mee in de uiteindelijke uitslag. Op donderdag 22 november worden de Recruitment Tech Awards 2018 uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht. Tijdens dit evenement presenteren de nominaties ook nog een keer hun case of tool in de derde breakout-ronde.

Foto’s vakjurering

Bekijk op onze Facebook-pagina de foto’s van de vakjurering.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER