Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van referral recruitment & bots

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de dertiende editie aandacht voor de aanbieders van referral recruitment en de aanbieder van bots.

De leveranciers van referral recruitment

Op de Landscape vinden we twee aanbieders van referral recruitment. Met The Cure vergroot je je bereik eenvoudig met de connecties van werknemers. SocialReferral is referral recruitment voor het sociale tijdperk. In de Guide is ook Refurls te vinden, dat je helpt om werknemers en contacten te motiveren om hun sociale netwerk in te zetten voor de werving.

De leverancier van bots

In Nederland is er slechts één aanbieder van bots te vinden, zo ook op de Recruitment Tech Landscape: Joboti. Met de virtuele assistent van Joboti, Eva, krijg je meer leads en inzicht in werknemers. Eva zorgt ervoor dat kandidaten sneller en meer gegevens achterlaten.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Recruitment Tech Landscape 2018

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Aanmelden voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

 1. Aanbieders van recruitmentsites
 2. Aanbieders van Multiposting
 3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
 4. Aanbieders van cv-screening
 5. Aanbieders van video-recruitment
 6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
 7. Aanbieders van uitzendsoftware
 8. Aanbieders van mobile recruitment
 9. Aanbieders van matching & search
 10. Aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising
 11. Aanbieders van onboarding
 12. Aanbieders van data & dashboards

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER