Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van matching, search & cv parsing

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de negende editie aandacht voor de aanbieders van matching, search & cv parsing.

De leveranciers van matching, search & cv parsing

Op de Landscape vinden we zeven aanbieders van matching, search & cv parsing. Textkernel is internationaal marktleider in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en semantische technologie voor het bij elkaar brengen van kandidaten en vacatures. Met efficiënte oplossingen op het gebied van HR en recruitment helpen ze wereldwijd duizenden organisaties om slimmer en efficiënter te werken. Actonomy levert geavanceerde text extractie, zoek- en matchingsoftware.

Met EazyCV is het mogelijk je centraal CV-beheer te automatiseren en cv’s online in eigen huisstijl te maken. Recrout is een online matching platform dat mens en organisatie koppelt op basis van softskills. WCC is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van slimme zoek en matching technologie. GlossaryTech is een tool die recruiters helpt met het herkennen en leren van tech termen. 8vance biedt een slimme virtuele assistent die talenten en banen opspoort en deze met elkaar matcht. Verder zijn in de Guide Jobdigger en Jiffer te vinden.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

Recruitment Tech Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening
  5. Aanbieders van video-recruitment
  6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
  7. Aanbieders van uitzendsoftware
  8. Aanbieders van mobile recruitment

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER