Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van flexsystemen (VMS)

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de zesde editie aandacht voor de aanbieders van flexsystemen (VMS).

De leveranciers van video-recruitment

Op de Landscape vinden we zes leveranciers van flexsystemen (VMS): Beeline, External Staffing Desk, Connecting-Expertise, Nétive, ZeroChaos en Akyla. Beeline automatiseert alles om het flexibele personeelsbestand te managen. Connecting-Expertise faciliteert met haar VMS het matchen van medewerkers voor projecten en tijdelijke opdrachten. Nétive biedt oplossingen voor inhuur, van een marktplaats oplossing tot een volledig VMS. ZeroChaos wordt gebruikt door organisaties die het inhuurproces efficiënter willen maken. Tot slot biedt Akyla biedt portals en apps die de urenregistratie gemakkelijker maken.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

Recruitment Tech Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening
  5. Aanbieders van video-recruitment

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER