Landscape: de leveranciers van recruitment marketing & programmatic job advertising

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de tiende editie aandacht voor de aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising.

De leveranciers van recruitment marketing & programmatic job advertising

Op de Landscape vinden we vijf aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising. Adver-Online weet kandidaten te vinden, te bereiken en aan te zetten tot solliciteren. Wonderkind helpt bij het automatisch bereiken van actief en latent zoekenden op social media, Google en in apps. OnRecruit helpt werkgevers bij het werven van talent met programmic job advertising. MrWork helpt bedrijven bij recruitment via Social Media en mobile. Het Job Marketing Platform van Vonq is het grootste recruitment media portfolio met meer dan duizend recruitment mediakanalen.

Daarnaast zijn in de Guide ook Brockmeyer Jobmarketing Experts en Get.Noticed te vinden. Get.Noticed is online recruiment specialist in het ontwikkelen van professionele maatwerk werken-bij sites/recruitmentsites. Ook verzorgen ze complete online campagnes op o.a. Google, Social Media, Jobboards.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

Recruitment Tech Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening
  5. Aanbieders van video-recruitment
  6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
  7. Aanbieders van uitzendsoftware
  8. Aanbieders van mobile recruitment
  9. Aanbieders van matching, search & cv parsing

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER