Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van video-recruitment

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de vijfde editie aandacht voor de aanbieders van video-recruitment.

De leveranciers van video-recruitment

Op de Landscape vinden we vier leveranciers op het gebied van cv-screening terug: Flipbase, Cammio, Clooks en Visiotalent. Flipbase is een online video module waarmee video eenvoudig toegevoegd kan worden aan de recruitment omgeving. Cammio is een cloud-based video recruitment platform dat kandidaten en werkgevers helpt bij het maken van betere matches. Clooks biedt hoogwaardige video-interview software die het recruitmentproces kan automatiseren. Visiotalent biedt je een innovatieve manier om kandidaten te interviewen met video.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

  1. Aanbieders van recruitmentsites
  2. Aanbieders van Multiposting
  3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
  4. Aanbieders van cv-screening

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER