Download The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020: hét leveranciersoverzicht van recruitmenttechnologie

Op zoek naar een handig overzicht van alle recruitmenttechnologie uit de Benelux? Download dan The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Benelux Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux, inzichtelijk te maken. De eerdere drie edities heetten nog ‘The Dutch Recruitment Tech Landscape’, maar aangezien er al Belgische en Luxemburgse partijen opstonden, is deze naamswijziging een logisch gevolg. Ten opzichte van de 2019-editie zijn er twee categorieën toegevoegd: ‘Sourcing & search en ‘Relatiemanagement & marktplaats’.

Funnel

Ook deze editie is de Landscape uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan nu in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 I: MediumMis je een leverancier?

Op 11 juni 2020, tijdens Demo_Day 2020, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze vierde editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER