Sprekers

Dit waren de sprekers tijdens Trend_Day 2024.

Jasper Spanjaart

Jasper Spanjaart is de eindredacteur van Recruitment Tech Network. Sinds dit jaar is Jasper ook mede-eigenaar van het nieuwe platform AI in Recruitment.

Femke Marijne

Femke Marijne

Femke Marijne is host van diverse Recruitment Tech Network events. Ze is een creatieve duizendpoot en werkt momenteel als Project Manager bij reclamebureau Boomerang Agency.

Laurens Waling

Laurens is Chief Evangelist voor 8vance. Laurens is een expert in toepassingen van AI in het HR-domein en neemt het publiek mee in de veranderingen die AI veroorzaakt.

Marnix de Groot

Marnix de Groot

Marnix de Groot heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van employer branding, marketing, recruitment en HR technologie. Marnix is voorzitter van de Vakjury van de Recruitment Tech Awards.

Leon Buijsman (Ubeeo): 'We zijn trots dat alle projecten goed gelukt zijn'

Leon Buijsman

Leon Buijsman is de eigenaar van het Ubeeo ATS, voormalig Hireserve. Met dit ATS ondersteunt Ubeeo ondermeer bedrijven zoals Albert Heijn, Odido, Roompot, Schiphol en meer.

Daniel Visser

Daniel Visser is Chief Operating Officer bij HappyNurse. Daniel focust zich op het ombuigen van traditionele manieren van werken naar het effectief combineren van mens en technologie voor een buitengewone ervaring.

Spreker