Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde Aron Schilder, Founder van Recruit Robin, over hun 2019, het winnen van de Recruitment Tech Awards 2019 en de plannen voor 2020.

Best tool van 2019

Recruit Robin won tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november de Recruitment Tech Award 2019 in de categorie ‘Best tooling’. Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders. Met Robin maakt een recruiter in 39 seconden een zoekopdracht. Terwijl de recruiter in gesprek kan met kandidaten en opdrachtgevers, bouwt Robin shortlists van gekwalificeerde kandidaten. Daarbij verrijkt Robin gevonden profielen met een mailadres en/of telefoonnummer zodat recruiters makkelijk met hen in contact komen. Hier lees je meer over de tooling van Robin.

100.000

Aron Schilder kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. “Het was een heel tof jaar, 2019 was ook ons eerste ‘volle’ jaar. We begonnen het jaar met een paar klanten, maar we hebben er ruim 75 bijgevoegd. Maar nog veel belangrijker: we hebben 100.000 geschikte kandidaten geleverd aan recruiters en dat is waar we het voor doen.” Aron vertelt in onderstaande video verder over zijn persoonlijke 2019 en de plannen voor 2020.

De gehele uitzending, met verder expert Liesbet De Rouck, Myrthe Luckassen & Martijn Ulehake (Albert Heijn) en referral-expert Heleen Stoevelaar, is hier terug te kijken.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER