Nieuwe Recruitment Tech Landscape 2022 II gelanceerd

Tijdens het Recruitment Tech Event en Demo_Day op 9 juni jl. in Utrecht is alweer de negende editie van de Benelux Recruitment Tech Landscape gelanceerd. Sinds de eerste editie 4 jaar geleden is het overzicht al meer dan 4.500 keer gedownload. Download hem nu als pdf en png of bestel een A2-formaat voor aan jouw muur.

Hét totaaloverzicht

Met de Benelux Recruitment Tech Landscape schept Recruitmenttech.nl al jaren een overzichtelijk beeld van de markt van recruitmentsoftware. Alle bedrijven op het overzicht hebben een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux. Aan het format is niets veranderd en staat het recruitmentproces in zes fases centraal: Setup, Recruit, Select, Hire, Evaluate en de overkoepelende fase Manage. Deze fases zijn vervolgens weer onderverdeeld in categorieën. De Benelux Recruitment Tech Landscape is hier te downloaden in verschillende formaten. Ook kun je een hard copy op A2-formaat bestellen in de webshop. Tijdelijk is deze extra voordelig in combinatie met een gedrukte versie van de Recruitment Tech Survey 2022. Ga naar de shop >Recruitment Tech Landscape 2022 II - groot

10e editie verschijnt 3 november 2022

Tijdens het nieuwe event Recruitment Tech case_Day op 3 november 2022, verschijnt de 10e editie. Leveranciers die niet op deze negende editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Je komt dan ook in het online Leveranciersoverzicht te staan en (nieuw) ook in de Recruitment Tech Survey 2023 die medio april 2023 verschijnt.

Doe dit zo snel mogelijk, dan weet je zeker dat je op de nieuwste editie staat. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

DACH-editie

Inmiddels is er ook al een DACH-editie van de Recruitment Tech Landscape vanuit onze Duitstalige zustersite Recruitmenttech.de. Deze kun je hier terugvinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER