Seminar Demo_Day 2024

Dit jaar keert het seminar programma terug naar Demo_Day. Op dit moment is het programma nog niet volledig bekend. Bekijk hieronder sfeerbeelden van de 2023 editie en de sprekers van 2024! Als eerste op de hoogte zijn van nieuws omtrent Demo_Day? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Wil je niet alleen kennismaken met zo’n 40+ verschillende recruitment tech-leveranciers, maar ook ontdekken hoe je succesvol recruitmentsoftware inzet? Meld je dan aan voor het gloednieuwe Demo_Day seminar. Je hebt dan een hele dag toegang tot Demo_Day én je volgt het inhoudelijke seminarprogramma.

Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Onder meer Martijn Hemminga (oprichter Recruitmenttech.nl), Lisan van Hulten (Talent Project Consultancy) en Jan Brooijmans (ATS Connector) delen hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen. Het programma wordt nog verder aangevuld, dus houd de site in de gaten.

Het seminarprogramma is zo ingedeeld dat je ruim voldoende tijd hebt om de expovloer te bezoeken. En omdat je de hele dag onze gast bent geniet je van zowel de lunch (met live cooking!) en de borrel.

Sprekers

Seminarticket (hele dag)

245
  • Toegang ochtend en middag
  • Toegang tot expovloer
  • Toegang tot pitches en demo talks
  • Lunch en netwerkborrel
  • Gegevens niet gedeeld met partners
  • Goodiebag
  • Toegang seminar programma

Bekijk hier de foto's van de vorige editie

Programma

09:15 - 09:30 uur
Inloop
Inloop voor seminardeelnemers van Recruitment Tech Demo_Day 2023
09:15 - 09:30 uur
09:30 - 09:35 uur
Opening
Femke Marijne opent als host het seminar.
09:30 - 09:35 uur
09:35 - 09:55 uur
Boost your recruitment with technology
Oprichter van Recruitmenttech.nl en Demo_Day, Martijn Hemminga, laat zien hoe je technologie optimaal kunt laten aansluiten op jouw recruitment. Of je nu een bureau of corporate bent, het succes van technologie hangt af van factoren als strategie, visie, proces en de mensen.

Ook deelt Martijn de belangrijkste recruitment tech trends met je. Tenslotte onthult hij de 11e editie van de Recruitment Tech Landscape en geeft hij je tips om het optimale uit Demo_Day te halen.
09:35 - 09:55 uur
09:55 - 10:15 uur
Hoe haal je succes uit recruitment technologie?
Recruiter. Het is tegenwoordig één van de krapste beroepen van Nederland. Daarom kan je er maar beter voor zorgen dat je recruiters hun tijd nuttig kunnen besteden.

Technologie kan daar een mooie rol in spelen. Maar hoe selecteer je de juiste technologie? Hans Scheers houdt zich voor zijn klanten dagelijks bezig met het succesvol inzetten van recruitmenttechnologie. In deze sessie neemt Hans jullie mee in de top-5 redenen waarom sommige projecten mislukken. Daarnaast geeft hij tips om wél de juiste tooling te selecteren en deze succesvol in te zetten. Deze inspirerende start geeft je handvatten om meer uit Demo_Day te halen!

Verwacht een interactieve sessie, waarin ruimte is voor jouw vragen. Misschien een beetje confronterend; maar zeker een inspirerende start van jouw dag op Demo_Day.
09:55 - 10:15 uur
12:45 - 13:05 uur
Met deze HR & recruitment tech maak je duurzame impact op de arbeidsmarkt
Hoe kunnen we HR tech inzetten om duurzame uitdagingen op de arbeidsmarkt, zoals ongelijkheid, skills gap, personeelstekort of lage werknemerstevredenheid, aan te gaan?

Tijdens deze talk krijg je van Jildert Huitema, co-founder bij ImpactWork, aan de hand van de candidate journey ideeën over een mogelijke HR tech stack die aansluit bij verschillende arbeidsmarkt uitdagingen. Hij deelt de aanpak om de juiste HR tech te selecteren, deelt favoriete voorbeelden en gaat in op hoe je een businesscase bouwt.
12:45 - 13:05 uur
13.05 - 13.25 uur
Succesvol implementeren van een ATS
Hoe zorg je dat je na de selectie van jouw ATS (recruitmentsysteem) zorgt voor een succesvolle implementatie?

Daan Huisman (Daan Huisman Consultancy) en Bart van Rossem (KvK) geven tips & tricks hoe je zorgt dat een nieuw ATS soepel wordt geïmplementeerd en alle gebruikers worden meegenomen voor een optimale adoptie.
13.05 - 13.25 uur
14:45 - 15:15 uur

AI technologie in Recruitment

Hoe zet je deze in, waar helpt het je en waar moet je, met het oog op de bepalingen uit de code, als recruiter opletten.

Koen Roozen (Recruiter Code) neemt je mee hoe je als recruiter op een nette manier AI zoals ChapGPT kunt inzetten voor jouw recruitment
14:45 - 15:15 uur

Spreker