GRATIS AANMELDEN   |   PROGRAMMA      PARTNERS

Aanmelden Demo_Day 2022

Donderdag 9 juni 2022 vindt de zesde editie van Demo_Day plaats. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten.

Hieronder de tarieven (exclusief 21% BTW) voor de primaire doelgroep van het event, werkzaam aan werkgevers- of intermediairszijde (w&s/uzb/deta).

Meld je nu gratis aan!

Werkgever/BureauGratis ticket

Tot 9 juni 2022
0,-

Met dit ticket worden jouw NAW-gegevens gedeeld met partners.

Werkgever/BureauBetaald ticket

tot 14 juni 2022
45,-

Bij dit ticket worden jouw NAW-gegevens niet gedeeld met partners.

Werkzaam bij een werkgever/bureau?

Ben je werkzaam bij een werkgever of bureau dan heb je de keuze uit 2 varianten tickets; gratis en betaald.

Gratis Ticket
Met dit ticket stem je ermee in jouw naam en adresgegevens met partners te delen. Als je deze informatie niet wilt delen, kies je voor het betaalde ticket. Dit ticket is alleen beschikbaar voor professionals die werken bij werkgevers (corporates) of bureaus (uitzend/w&s/deta).

Betaald ticket
Bij dit ticket worden jouw gegevens niet gedeeld met partners. De kosten voor het betaalde ticket zijn €45,- excl. btw.

Leverancier Betaald ticket

Tot 9 juni 2022
495,-

Betaald ticket voor (toe)leveranciers, adviseur bij selectie en implementatie, investeerder recruitmenttechnologie of commercieel werkzaam voor media.

Niet werkzaam aan werkgevers- of intermediairszijde?

Werk je bij een (toe)leverancier van recruitmenttechnologie (zoals recruitmentsystemen, recruitmensites en overige HR-software), adviseer je organisaties bij selectie en implementatie van hr/recruitmenttechnologie, investeer je in recruitmenttechnologie of ben je commercieel werkzaam voor media, dan geldt er een speciaal tarief van €495,- excl. btw.

Geef bij aanmelden aan dat je werkzaam bent bij: ‘bij een (toe)leverancier of adviseur op het gebied van recruitmenttechnologie en/of bij een investeerder en/of bij een mediapartij (zoals jobboard of mediabureau)’ dan wordt het juiste tarief automatisch berekend.