Aanmelden Demo_Day 2020

Donderdag 11 juni 2020 vindt de vierde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten.

Hieronder de tarieven (exclusief 21% BTW) voor de primaire doelgroep van het event, werkzaam aan werkgevers- of intermediairszijde (w&s/uzb/deta).

Werkgever/Bureau
Gratis ticket

Tot 1 mei 2020
0,-

Met dit ticket worden jouw NAW-gegevens gedeeld met partners.

Werkgever/Bureau
Betaald ticket

tot 1 mei 2020
35,-

Bij dit ticket worden jouw NAW-gegevens niet gedeeld met partners.

Werkzaam bij een werkgever/bureau?

Ben je werkzaam bij een werkgever of bureau dan heb je de keuze uit 2 varianten tickets; gratis en betaald.

Gratis Ticket
Met dit ticket stem je ermee in jouw naam en adresgegevens met partners te delen. Als je deze informatie niet wilt delen, kies je voor het betaalde ticket. Dit ticket is alleen beschikbaar voor professionals die werken bij werkgevers (corporates) of bureaus (uitzend/w&s/deta).

Betaald ticket
Bij dit ticket worden jouw gegevens niet gedeeld met partners. De kosten voor het betaalde ticket zijn €35,- tot 1 mei 2020, vanaf 1 mei 2020 bedragen de kosten €65,-.

Niet werkzaam aan werkgevers- of intermediairszijde?

Werk je bij een (toe)leverancier van recruitmenttechnologie (zoals recruitmentsystemen, recruitmensites en overige HR-software), adviseer je organisaties bij selectie en implementatie van hr/recruitmenttechnologie, investeer je in recruitmenttechnologie of ben je commercieel werkzaam voor media, dan geldt er een speciaal tarief van €295,-.

Geef bij aanmelden aan dat je werkzaam bent bij: ‘bij een (toe)leverancier of adviseur op het gebied van recruitmenttechnologie en/of bij een investeerder en/of bij een mediapartij (zoals jobboard of mediabureau)’ dan wordt het juiste tarief automatisch berekend.