Recruitment Marketing: Outlook 2024

Recruitment marketing: Outlook 2024

Wat zijn de laatste recruitment marketing (automation) trends? Welke rol speelt recruitment marketing in het oplossen van krapte op de arbeidsmarkt? En waar liggen voor werkgevers en bureaus in 2024 de grootste kansen? Je ontdekt het in dit thema Recruitment Marketing: Outlook 2024.

Online talkshow op 22 april 2024

Maandag 22 april 2024 gaat host Martijn Hemminga in gesprek met diverse vertegenwoordigers van recruitment marketing bureaus en leveranciers. Welke trends zien zij, welke rol speelt AI en hoe zorg je ervoor dat je succesvol bent als bureau of werkgever met je recruitment marketing (automation). Meld je direct gratis aan via het formulier waarbij je ook kunt aangeven of je het e-book wilt ontvangen dat in Q2 wordt gepubliceerd over dit thema.

e-book

Alle tips en tricks op het gebied van Recruitment Marketing hebben wij voor jou verzameld in een e-book. Dit e-book is gratis te downloaden.

Recruitment Marketing: Outlook 2024

Neem deel aan de  online talkshow over Recruitment Marketing. Deze liveshow is interactief en je kan door middel van polls en het stellen van vragen actief meedoen aan de gesprekken die Martijn Hemminga voert met zijn tafelgasten. Je kunt ook aangeven of je in Q2 het e-book Recruitment Marketing wilt ontvangen in jouw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil…*
Akkoord*

Download het 23 pagina’s tellende e-book en/of bekijk de replay van de talkshow van 8 december jl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil…*
Akkoord*

Artikelen over recruitment marketing (automation)

5 tips voor effectieve recruitment marketing

5 tips voor effectieve recruitment marketing

Recruitment marketing is al jaren een hot topic. Maar wat omvat het precies? Een duidelijke definitie lijkt lastig te vinden.…

Spreker

Recruitment marketing: Outlook 2024