Vandaag zijn tijdens de Nominatietour de 6 nominaties uitgedeeld aan de gelukkigen. Drie leveranciers van tooling en 3 cases ontvingen uit handen van juryvoorzitter Marieke van Heek de nominatie.

3 genomineerde tools

De tools die genomineerd zijn voor de Recruitment Tech Awards 2019 (op alfabetische volgorde):

 • Blue Billywig
  Met interactieve projects krijg je inzicht in de candidate journey en hoe video bijdraagt aan het behalen van recruitmentdoelstellingen.
 • Recruit Robin
  Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders.
 • Textmetrics
  Textmetrics helpt recruiters bij het schrijven van vacatures. Hiervoor gebruikt het augmented assisted writing op basis van wetenschappelijk bewezen algoritmen.

3 genomineerde cases

De cases die genomineerd zijn voor de Recruitment Tech Awards 2019 (op alfabetische volgorde):

 • Albert Heijn
  Albert Heijn innoveert sollicitatieproces voor winkels en boekt verbluffende resultaten.
 • Jumbo
  Jumbo, daar gebeurt het! Hoe dan? Kijk zelf maar, in 360° Virtual Reality.
 • Qambium
  In een markt die volledig op slot zit wist HR-Marketing bureau Qambium in één week tijd 47 sollicitanten te werven voor de functie servicemonteur.

Publieksjurering vanaf 22 oktober

Van dinsdag 22 oktober 09.00 uur tot en met donderdag 7 november 17.00 uur kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via de stem-pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2019 of 2020 en het jaarboek over recruitmenttechnologie, de Recruitment Tech Guide 2020.

Uitreiking 21 november

Donderdag 21 november wordt tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event bekendgemaakt wie er de winnaar wordt in de beide categorieën. In de gloednieuwe circulaire locatie de Amsterdome in Amsterdam vieren we 21 november het jubileum met een super mooi programma. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice. Bekijk hier het hele programma. Aanmelden doe je via deze link. Na 8 november gaat het early bird tarief in, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER