Laatste keynote spreker RTE19: Maarten Lens-FitzGerald over Voicebots in recruitment

Binnenkort wordt de selectie en screening van je sollicitant niet meer door jou gedaan, maar door een voicebot. Is dat goed of slecht? Maarten Lens-FitzGerald vertelt tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event over de laatste trends op het gebied van voice én wat dit betekent voor recruitment.

Keynote

Met de komst van voice wordt het steeds moeilijker om je te onderscheiden of je te maken hebt met een voicebot of een werkelijk persoon. Voice-expert Maarten Lens-FitzGerald vertelt 21 november over de status van de voice-industrie. Wat werkt er wel en wat niet? En vooral, hoe beïnvloedt voice de recruitmentwereld?

Voice expert

Maarten Lens-FitzGerald op TA Live in 2018
Maarten Lens-FitzGerald op TA Live in 2018

Lens-FitzGerald is geen onbekende voor Recruitment Tech. In 2018 sprak hij al op Talent Acquisition Live over de ontwikkelingen van voice. Maarten Lens-Fitzgerald is spreker, ondernemer en consultant over toekomst van werk, transformatie en voice diensten. Oprichter van Layar, Teamily en Associate Partner bij Moore Amsterdam. Op het podium weet Lens-FitzGerald energie los te maken. Hij heeft een ontwapenende bevlogenheid en krijgt vaak terug dat hij het publiek geraakt heeft.

Meld je met €50,- korting aan voor RTE19

De keynote van Maarten Lens-FitzGerald niet missen? Ontdek hoe Voice jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event 2019 op donderdag 21 november. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en ontvang nog tot 1 oktober €50,- korting!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER