Megan Marie Butler opent Recruitment Tech Event met keynote over artificial intelligence in recruitment

Expert Megan Marie Butler verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2019 een keynote over de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence.

Keynote

De groei van artificial intelligence creëert nieuwe mogelijkheden voor de business. Wat betekent dit voor HR in het algemeen en recruitment in het bijzonder? En waar liggen de mogelijkheden precies? De keynote van Megan Marie Butler toont de impact van artificial intelligence op het vakgebied en de manier waarop HR en recruitment hierop in kunnen spelen de komende jaren.

Over Megan Marie Butler

Is artificial intelligence echt? Wat is de impact hiervan op het werven én behouden van talent? Hoe kunnen professionals met deze nieuwe technologie omgaan? Dit zijn enkele van de vragen die Megan beantwoordt in haar onderzoek. Megan Marie Butler is promovendus aan de Leeds University Business School (LUBS) en HR-specialist bij CogntionX, een onderzoeksbureau met als specialisatie artificial intelligence. Hierbij bekijkt ze artificial intelligence vanuit HR- en recruitmentperspectief. Haar interesse gaat uit naar de praktische toepassing van artificial intelligence in werving en de impact ervan op het toekomstige werkveld van HR en recruitment. Met meer dan tien jaar professionele ervaring in business en HR, gecombineerd met een uitgebreide academische opleiding heeft Megan met haar onderzoek als doel een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Daarmee wil ze HR-, recruitmentprofessionals en business leiders van inzichten voorzien en praktische adviezen geven.

Meld je met €100,- korting aan voor RTE19

De keynote van Megan Marie Butler niet missen? Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event 2019 op donderdag 21 november. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en ontvang nog tot 1 september €100,- korting!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER