Nog 1 maand tot de jubileumeditie van het Recruitment Tech Event

Vandaag over een maand vindt de vijfde editie plaats van het event over de recruitmenttechnologie van morgen: het Recruitment Tech Event. In de gloednieuwe circulaire locatie de Amsterdome in Amsterdam vieren we 21 november het jubileum met een super mooi programma.

Keynotes over interview robots en voice

Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice. Bekijk hier het hele programma.

27 breakouts om uit te kiezen

Naast de keynotes is er een uitgebreid breakout programma. In drie rondes kun je kiezen uit maar liefst 27 verschillende breakouts. Nieuw dit jaar is dat er iedere ronde een of twee breakouts in het Engels zijn, zodat ook Engelstalige collega’s van jou het event kunnen bijwonen. Onderwerpen variëren van sourcing tools tot chatbots. En van HR analytics tot video. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Late bird vanaf 8 november

Het deelnametarief gaat na 8 november omhoog naar € 495,- per persoon. Tot en met 8 november betaal je nog het reguliere deelnametarief van € 395,-. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je 21 november al hebt vrijgehouden voor het Recruitment Tech Event.

Team Ticket

Tot en met 8 november 2019 profiteert de derde én volgende persoon die je tegelijkertijd aanmeldt van liefst 35% korting. Zij betalen €256,75 excl. BTW. De korting wordt automatisch verrekend vanaf de derde persoon die je tegelijkertijd aanmeldt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER