Donderdag 5 oktober presenteerden de 10 Voorgeselecteerden voor de Recruitment Tech Awards 2017 hun case en tool aan de vakjury in Utrecht. De vijf-koppige vakjury vond de kwaliteit van de Voorselectie niet alleen hoog, maar ook de onderbouwing was in vergelijking met eerdere jaren van een hoog niveau. Maandag 23 oktober wordt bekend welke case en tooling genomineerd zijn. Bekijk de video en foto’s van de vakjurering.

Best tooling

In de nieuwe redactie/studio van Recruitment Tech beet BrainsFirst de spits af, gevolgd door CammioE-mergoOnRecruit en Sqillzer. Iedere Voorgeselecteerde kreeg 5 minuten tijd voor een presentatie waarna de vakjury 10 minuten lang vragen kon stellen. Volgens jurylid Erik Houwen lag de kwaliteit erg hoog: ‘Al bij het beoordelen van de inzendingen had ik er best veel moeite mee om tools te laten afvallen. Ook was er veel diversiteit’. ‘Het is mooi om te zien dat er veel aandacht was binnen tools voor rapportage en dashboarding. Niet alleen functionaliteiten, maar ook waar kan ik op sturen,’ vult Patrick Boonstra aan.

Best case

Na de pauze was het aan de 5 cases om hun inzending te presenteren en vragen te beantwoorden. ABNAmroOlympiaRandstadSpotta en USG People presenteerden achtereenvolgens hun case aan de vakjury. Ron Jansen: ‘IK zie toepassingen uit andere vakgebieden die nu echt omarmt worden in ons vakgebied en daar ben ik blij om.’ Ook Lianne Toebes ziet dat marketingtechnologie steeds meer wordt toegepast binnen recruitmenttechnologie: ‘De marketing manier van denken is heel waardevol en zal helpen om nog beter en sneller kwalitatieve mensen gaat opleveren’.

Genomineerden 23 oktober bekend

Maandag 23 oktober gaat juryvoorzitter Marieke van Heek langs de 6 genomineerden om hen te verrassen met de nominatie. Van 24 oktober tot en met 9 november is het vervolgens aan de vakjury om hun stem uit te brengen. De keuze van de vakjury en van de publieksjury tellen beiden voor 50% mee in de uiteindelijke uitslag. Op donderdag 23 november worden de Recruitment Tech Awards 2017 uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event. Tijdens dit evenement presenteren de nominaties ook nog een keer hun case of tool in de derde breakout-ronde.

Foto’s vakjurering

Bekijk hieronder een selectie van de foto’s van de vakjurering van 5 oktober jl. Alle foto’s vind je op onze Facebook-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER