Met nog een kleine 2 maanden te gaan komt het Recruitment Tech Event snel dichterbij. Reden voor dagvoorzitter Heleen Stoevelaar om afsluitende keynote spreker Ben van der Burg te bezoeken en te vragen waarom iedereen naar het event moet komen om zijn verhaal te horen.

Digital & Talent

De keynote van Ben van der Burg (tech expert, IT-ondernemer, BNR columnist en ook oud-topschaatser) gaat over Digital & Talent en hoe die twee werelden samenkomen. Heleen vroeg hem daarom ook in de video wat hij heeft met Digital en wat hij heeft met Talent.

Recruitment Tech Event 2017

Naast Ben van der Burg delen meer dan 25 andere sprekers hun visie op en ervaringen met technologie binnen recruitment. Onder meer kun je de praktijkervaringen horen van Timing, Ingenico, VMI Group, Altran, CCL en Purdey. En geven experts als Hung Lee (UK), Anouk Kon, Peter Woudenberg en Tim van Hattem hun visie op uiteenlopende recruitment tech onderwerpen. Bekijk het programma tot zover, iedere dag worden nieuwe namen bekendgemaakt.

Wanneer je je aanmeld vóór 1 oktober 2017 profiteer je nog van € 50,- korting. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je nu al weet dat je erbij wilt zijn. En om gegarandeerd een plek te hebben, want de afgelopen edities waren 2 weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER