Datadriven Recruitment: visualiseer en optimaliseer processen met behulp van een Recruitment Dashboard. Lees over de recruitment tooling van E-mergo die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van E-mergo

Omschrijving van de tooling

Een recruitment dashboard combineert interne databronnen(crm, ats, erp, excel) en externe online bronnen (zoals google analytics) waardoor een compleet plaatje van het gehele recruitment proces ontstaat. Door dit proces op deze manier visueel inzichtelijk te maken met bijvoorbeeld dynamische KPI’s zoals cost-per-hire, time-to-fill en plaatsingsratio. Je ontdekt sneller kansen en bedreigingen waardoor je dit proces kunt optimaliseren.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Overzichtelijke en visuele stuurinformatie die direct uit de databronnen opgehaald worden. Dit voorkomt datakwaliteitsissues welke met data exports(excel) kunnen optreden. Door betrouwbare data in een visueel en dynamisch overzicht te hebben ontdek je waar efficiëntieslagen te behalen zijn.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Het Recruitment Dashboard helpt organisaties van MKB tot Enterprise om snellere, betere en datadriven beslissingen te maken. Hoe blijf je ondanks toenemende druk op de marges dan toch boven je minimale brutomarge? Het antwoord hierop schuilt in je eigen data.

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2017?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 14 september 2017 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER