Toegang tot de nieuwe generatie online specialisten. Vind als eerste de digitale talenten in deze unieke dagelijks groeiende landelijke database. Lees over de recruitment tooling van Sqillzer die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van Sqillzer

Omschrijving van de tooling

Qualifiers maakt kennis en vaardigheden in het digitale vakgebied van studenten en young professionals realtime zichtbaar aan bedrijven die deze high potentials zoeken voor een stage, traineeship of vacature. In een markt waar online talent schaars is, het niveau van studenten en hogescholen moeilijk meetbaar is en werkgevers opzoek zijn naar de toppers die de arbeidsmarkt gaan betreden bieden wij uitkomst. Qualifiers geeft toegang tot de database met resultaten. Bedrijven kunnen hier gericht kandidaten zoeken en actief benaderen.

Om hier te komen heeft Sqillzer, hét toetsplatform voor het in kaart brengen van online kennis en vaardigheden, samen met toonaangevende bedrijven zoals Google, Travix, Catawiki en Microsoft de landelijke test onlinemarketing voor studenten ontwikkeld op HBO- en WO-niveau waarmee ze inzicht krijgen in hun niveau op de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag in het digitale landschap gelden. Deze toets is tevens gevalideerd door de NIMA-examencommissie. Naast individuele resultaten biedt Sqillzer tevens een benchmark o.b.v. het landelijk gemiddelde niveau van de studenten in Nederland.

Wat levert gebruik van de tooling op?

De klant kan snel, effectief en kostenbesparend jong nieuw talent spotten. Het voorkomt mismatches en geeft de bedrijven een voorsprong op concurrenten die ook opzoek zijn naar deze talenten maar geen toegang hebben tot de database.
Kandidaten kunnen gratis hun kennis en vaardigheden meten naar NIMA gevalideerde maatstaven. Daarnaast staan ze met de onderwerpen waarvoor ze minimaal een voldoende gehaald hebben in de spotlight bij potentiele werkgevers.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Online marketing is een sterk veranderend vakgebied. Juist nu is het voor bedrijven belangrijk om jong online talent binnen te halen. Ons platform Qualifiers helpt niet alleen bedrijven met het vinden van deze kandidaten maar geeft ook studenten en hogescholen een benchmark die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van dat digitale vakgebied.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER