Recruitment Tech Landscape: een blik op de leveranciers van recruitmentsystemen

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de vijftiende -en laatste- editie aandacht voor de aanbieders van recruitmentsystemen.

De leveranciers van recruitmentsystemen

Op de Landscape vinden we bijna dertig aanbieders van recruitmentsystemen. In de Recruitment Tech Guide zijn er momenteel liefst 35 te vinden. We delen de groep in tweeën en behandelen hier de tweede helft van de aanbieders van recruitmentsystemen. Deel 1, met onder meer OTYS, Hireserve ATS en HROffice, is hier te vinden.

Bullhorn is de grootste provider van software voor bedrijven in de arbeidsbemiddeling ter wereld. Met Recruitee vind je snel de beste kanalen om vacatures te promoten. Met MyRecruit van Job Promo bespaar je tot wel 80% van je tijd. Monsterboard.nl Talent Management Suite (TMS) is de meest uitgebreide talent management oplossing die er is. Recruition biedt een voordelig ATS & Werken-bij-site. CATS digitaliseert het volledige recruitment proces van werving t/m aanname, inclusief een vacature portaal. Emply Hire is hét recruitmentsysteem dat speciaal is gemaakt om een complex recruitmentproces simpel te maken. Recruiter XL is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Met de W&S-software van Carerix heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houd je zicht op alle commerciële activiteiten. Jobsrepublic ontwikkelt innovatieve software voor de betere match tussen mensen en werk.

Varbi biedt recruitment software dat inmiddels wordt gebruikt door 37.000 recruiters en managers. Recruitmentsysteem CVWarehouse is gebaseerd op 15 jaar ervaring in de recruitmentwereld en 10 jaar aan feedback van gebruikers. Met skeeled creëer je een goede candidate experience en digitaliseer je je recruitmentproces. Recruity is een state-of-the-art open source software systeem voor het ondersteunen van je recruitment. Tangram levert recruitmentsoftware en cliëntvolgsoftware voor bureaus en voor grote werkgevers. Qandidate.com bevat alles wat je mag verwachten van een professioneel online recruitmentsysteem voor het beheren van vacatures en kandidaten. Tibbit ondersteunt en automatiseert het werving- en selectieproces van elke organisatie. Match-it.nu is een flexibele en complete softwareoplossing voor het matchen van kandidaten en sollicitanten bij vacatures en projecten.

In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

De Recruitment Tech Landscape 2018

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Aanmelden voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Eerder verscheen in de Landscape-serie:

 1. Aanbieders van recruitmentsites
 2. Aanbieders van Multiposting
 3. Aanbieders van E-Assessments, tests & predictive recruitment
 4. Aanbieders van cv-screening
 5. Aanbieders van video-recruitment
 6. Aanbieders van flexsystemen (VMS)
 7. Aanbieders van uitzendsoftware
 8. Aanbieders van mobile recruitment
 9. Aanbieders van matching & search
 10. Aanbieders van recruitment marketing & programmatic job advertising
 11. Aanbieders van onboarding
 12. Aanbieders van data & dashboards
 13. Aanbieders van referral recruitment & bots
 14. Aanbieders van recruitmentsystemen (1/2)

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER