In de afsluitende keynote van het Recruitment Tech Event 2018 laat Deborah Nas zien welke technologieën de wijze waarop we werken gaan veranderen. In een videointerview met dagvoorzitter Heleen Stoevelaar licht Deborah alvast een klein tipje van de sluier op wat ze 22 november a.s. gaat vertellen.

Ondernemer én hoogleraar

Deborah Nas (r) en Heleen Stoevelaar in gesprek
Deborah Nas (r) en Heleen Stoevelaar in gesprek

Deborah Nas is ondernemer en hoogleraar aan de TU Delft. Al meer dan 15 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes met vernieuwing. Ze specialiseert zich in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, het verzinnen van nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties. Sinds enkele jaren is ze deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ aan de TU Delft. Hier houdt zij zich bezig met strategische vraagstukken omtrent nieuwe technologieën.

Hoe technologie werk voorgoed gaat veranderen

Nieuwe technologieën scheppen ongekende nieuwe mogelijkheden. Ondanks de voordelen die innovaties kunnen brengen, omarmt echter niet iedere organisatie direct deze nieuwe mogelijkheden. Ontdek in deze afsluitende keynote waarom we vaak weerstand hebben tegen innovaties en hoe nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence, Blockchain en Robotica de manier waarop we werken voorgoed gaan veranderen. Meer over deborah Nas en haar keynote lees je hier.

Tot 1 november korting met teamticket

Wil je je samen met collega’s laten inspireren door sprekers als Hung Lee, Koos Wurzer en Deborah Nas? En ontdekken wat de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitmenttechnologie zijn? Profiteer tot 1 november van 25% korting op het Recruitment Tech Event 2018 voor de 3e en volgende deelnemer bij tegelijktijdige aanmelding.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER