Woensdag 5 oktober 2016 beoordeelde de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2016 negen inzendingen; vijf tools en vier cases. Aan de hand van een korte presentatie en vragenronde legde de vakjury de Voorselectie het vuur aan de schenen. In deze video een impressie van de jurering en de reactie van de vakjury.

15 minuten

In The Colour Kitchen in Utrecht kregen de negen organisaties in de Voorselectie vijf minuten om zich te presenteren aan de Vakjury. Vervolgens kreeg de Vakjury tien minuten de tijd om vragen te stellen. De Voorselectie is door de Vakjury gemaakt uit de in totaal 24 inzendingen voor de Recruitment Tech Awards 2016. De negen voorgeselecteerden in 2016 zijn, op alfabetische volgorde:

De vakjury

De vakjury van de Recruitment Tech Awards 2016 bestaat uit: Marieke van Heek (juryvoorzitter), Ron Jansen, Patrick Boonstra, Eric van Houwen en Lianne Toebes. Lees hier meer informatie over de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2016.

De vakjury van de Recruitment Tech Awards 2016
De vakjury bestaande uit (van links naar rechts): Patrick Boonstra, Eric Houwen, Marieke van Heek, Ron Jansen en (niet op de foto) Lianne Toebes.

20 oktober nominaties bekend

Donderdag 20 oktober worden maximaal zes van de negen partijen in de Voorselectie bezocht wanneer ze door de vakjury zijn genomineerd. Hiervoor kun je de hele dag onze Facebook-pagina en Twitter-account volgen voor onder meer live streams en foto’s. Vanaf 20 oktober einde dag gaat ook de publieksjury van start en kan je als publiek meebeslissen wie uiteindelijk de winnaars worden in de categorieën ‘Best tooling’ en ‘Best case’.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event 2016

Op donderdag 24 november worden de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2016 bekendgemaakt tijdens het Recruitment Tech Event 2016 in Utrecht. Alle genomineerden zullen hun case of tool presenteren in de breakout ‘Pitches Recruitment Tech Awards‘.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER