Engage with a virtual HR assistant: create conversational interfaces for personalized candidate experience and employee engagement. Lees over de recruitment tooling van Joboti die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van Joboti

Omschrijving van de tooling

Joboti heeft een virtuele HR assistent ontwikkeld die via verschillende chat kanalen kan communiceren met werknemers of kandidaten. Chat is de meest laagdrempelige manier om te communiceren met computersystemen en het automatiseren van conversaties geeft de mogelijkheid om het contact met kandidaten en werknemers en de afwikkeling van HR processen te optimaliseren (kwaliteit omhoog, kosten omlaag). Stel je een virtuele HR assistent voor die direct feedback geeft over je kansen tijdens een sollicitatie proces, die je wegwijs maakt binnen een nieuw bedrijf of die je tijdens je carrière volgt en als coach bekijkt welke skills en persoonlijke ontwikkel doelen van belang zijn om het meest uit je carrière te halen. Een virtuele assistent zorgt niet alleen voor een betere band tussen bedrijf en werknemer of kandidaat, maar creëert ook waarde door het verzamelen van gestructureerde data waardoor een HR medewerker inzicht krijgt en direct kan acteren.

IMG_9779

Wat levert gebruik van de tooling op?

(Re)engage met je kandidaten in de ATS en talent pool.

De chatbot kan op een persoonlijke wijze, gegevens van de kandidaat actualiseren en inzicht geven in beschikbaarheid, dan wel bereidheid om op termijn een nieuwe carrière stap te zetten.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Diverse internationale onderzoeksbureaus verwachten dat in 2020 meer dan 80% van alle candidate interactions zullen plaatsvinden zonder tussenkomst van een individu. Joboti ondersteunt met technologie de moderne Recruiter met de almaar stijgende vraag naar een persoonlijke candidate experience.

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2016?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 15 september 2016 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER