Woensdagmiddag 16 september is via een goed bekeken livestream via LinkedIn de Voorselectie bekendgemaakt van de Recruitment Tech Awards 2020. Deze 11 Voorgeselecteerden presenteren op 28 september in Zoetermeer bij Awards Partner Compagnon hun case en tool aan de vakjury.

Cases in de Voorselectie

Onderstaande cases zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2020:

 • Eneco
  Eneco heeft per vacature en bijbehorende persona een optimale candidate experience gerealiseerd doordat iedere vacaturepagina uniek wordt samengesteld.
 • Velox
  Velox heeft – met hulp van UP – Recruitment Marketing Automation opgezet. Velox weet daardoor precies wanneer potentiële kandidaten beschikbaar komen.
 • Picnic
  Hoe Picnic een recruitment-machine bouwde om om te gaan met extreme organisatiegroei.
 • KPN
  We hebben onze uitdagingen op interne mobiliteit aangepakt als recruiter ondersteunt door een slimme recruitment tool.
 • Independent Recruiters
  Independent Recruiters heeft het sourcen van kandidaten geautomatiseerd. Ze realiseert een tijdsbesparing van 90% en benadert 3x zo veel kandidaten.

Tools in de Voorselectie

Normaliter worden er maximaal 5 tools geselecteerd voor de Voorselectie, maar daar de nummer 5 en 6 exacte dezelfde score hadden, kon de vakjury niets anders dan er 6 selecteren.

Onderstaande tools zitten in de Voorselectie voor de Recruitment Tech Awards 2020:

 • Joboti
  De WhatsApp Business Solution inzetten als wervingskanaal om in gesprek te gaan met sollicitanten door middel van een slimme recruitment chatbot.
 • Eonics / NIXZ
  Met Kandido zoeken recruiters gericht en automatisch naar kandidaten op alle belangrijke platformen, en zijn ze als eerste in contact met geïnteresseerden.
 • Recruit Robin
  Met Reach out bereiken recruiters kandidaten via zes kanalen, halveren ze hun tijdsinvestering en komen ze 3x vaker in gesprek met geschikte kandidaten.
 • The Selection Lab
  Het toegankelijke selectie-assessment voor kleine en middelgrote organisaties die over tijd alsmaar slimmer en slimmer wordt.
 • Minggo
  Een digitale assistant voor elke recruiter die administratieve taken overneemt en de digitale ervaring verhoogt.
 • Textmetrics
  De Recruitment module analyseert en optimaliseert vacatureteksten voor de te werven doelgroep, door het gebruik van unieke algoritmes en taaltechnologie.

Planning

Donderdag 19 november worden de Recruitment tech Awards uitgereikt tijdens de 6e editie van het Recruitment Tech Event die je zowel live in de Amsterdome kunt meemaken als via een livestream. Tot 1 oktober profiteer je nog van de early bird korting. De genomineerden presenteren daar in de laatste breakout-ronde ook hun inzending waarna in de plenaire afsluiter de winnaars bekend worden gemaakt.

De hele planning:

17 augustus: Start inzenden
11 september: Einde inzenden
16 september: Voorselectie bekend
28 september: Presentaties aan vakjury
19 oktober: Nominaties bekend
20 oktober: Start publieksjury
03 november: Einde publieksjury
19 november: Presentaties nominaties
19 november: Uitgereikt!

Bekijk de livestream

Hieronder kun je de livestream terugkijken waarin Recruitment Tech-oprichter Martijn Hemminga de Voorselectie bekend maakte.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER