5 recruitment en tech sites die elke recruiter regelmatig zou moeten bezoeken

De eenvoudigste manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van recruitmenttechnologie is natuurlijk via het internet. Maar wat zijn jouw beste bronnen om up-to-date te blijven over deze tech? We zetten er vijf op een rij.

ERE.net

Met de tips van deze blog word je niet alleen een betere recruiter (door het krijgen van tips op alle gebieden van het recruiten), maar blijf je ook op de hoogte van alle nieuwswaardige zaken die onze branche aangaan, zoals de laatste updates over Google for Jobs.

Recruitmentsystemen.nl

Hier vind je ruim dertig leveranciers van recruitmentsystemen die je, met het aanmaken van een gratis account, op honderd punten met elkaar kan vergelijken. Daarnaast lees je alles wat je moet weten over het selecteren van een systeem tot de implementatie ervan.

Recruitmenttech.com

Op de internationale versie van Recruitment Tech vind je het laatste (internationale) nieuws over recruitmenttechnologie. Van interviews tot zakennieuws en van events tot artikelen met tips om jouw recruitment te boosten; alles komt voorbij en dit houd je volledig op de hoogte.

Recruitingtools.com

Hoewel de statisch ogende website anders doet vermoeden, is recruitingtools.com een handige bron met het laatste nieuws over recruitmenttechnologie en artikelen met tips & tricks. Een goede plek om bijvoorbeeld gratis recruitmenttools te vinden.

Techworld.com

Tot slot een handige website voor het bredere (tech) plaatje. Techworld levert een mix van analyses, features en deskundig advies over tech-onderwerpen als apps, artificial intelligence, drones, cloud, cyber security, big data, social media, gebruikerservaring, e-commerce en tech-startups.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER